Chcem sa opytat či by mi niekto neporadil kam na dovolenku vmaji kde je teplo a aj v mori by sa dalo už kupat. Beriem aj svoje dieta takže aby tam bolo aj niečo pre deti. Dakujem :)
Dovolenka v máji kde?
Cornelia Diamond Golf Resort & SPA alebo Sueno Hotels Beach Side
my este nie Ivanka, ako pozerali sme tiez nieco ale potom sme to uzavreli ze skusime tento rok last minute, takze sa do toho obujeme az koncom jula aby sme v auguste mohli niekam ist. a ktore hotely ste vybrali? daj tip:-);-)
Este nie ale momentalne uz pozerame po dovolenkach, premyslame nad Tureckom ale my az v septembri. Uz sme nasli celkom dobre dva hotely tak uvidime podla ceny, ktory vyberieme. A vy?
Samozrejme, ved treba zarabat na dalsie dovolenky:D:D
miruska tak to rada citam, ze ste si oddychli a ze vsetko bolo super, lebo nie vzdy to tak dopadne. uz ste zase v pracovnom kolobehu, co?:-)
Co vam poviem baby, bolo vynikajuco ako na dovolenke. Nic nerobenie, iba opalovanie, kupanie, jedenie - to nikdy nemoze byt zle:):):) Hotel bol vyborny, pekne, cisty a aj sluzby super. Boli sme velmi spokojni a fakt som bola rada, ze nam ho v travelcu odporucili:):)
ivanka a uz aj mate vybratu dovolenku, kam pojdete tento rok?
miruska no co, ako bolo? pochval sa nam:-)
Lojniss sme na tom velmi podobne :D
idem ho pozriet ako vyzera. tak to ti verim, clovek by v teple a ked nemusi nic robit vydrzal aj dlhsie ale tak aj mozno dobre, ze teraz si date tyzden a neskor tyzden, to je super, ze si to mozete dovolit. ja budem rada, ak sa nam jedna dovolenka podari
Idete do tohto hotelu, takto sa vola Tsokkos Protaras a ideme na tyzden. Chcela som ist aj na dlhsie ale muzovi nedali viac volna, tak ideme len na tyzden a verim, ze este na jesen sa niekam dostaneme:):)