PayPal - dodatočná verifikácia karty/účtu?

Príspevok v téme: PayPal - dodatočná verifikácia karty/účtu?
Na_La

Ahojte, sorry, že"otravujem" témou PayPal keď je toho plný internet ale odpoveď na moju otázku som ani po takmer 2 dňoch hľadania nenašla..Takže - chcem si zriadiť paypal účet ( na prijímanie platieb hlavne takže asi Business ), založila som si nový účet v ZUNO ( starý v ČSOB som si už zrušila ) a chcem prepojiť svoju ZUNO kartu s PayPal účtom. Ako kontrolná transakcia sa účtuje 1,50 EUR, to mi je jasné. ALE - môžem si kartu dodatočne verifikovať ak momentálne na novom účte mám stav 0 EUR? Účet som si na PayPal včera zriadila ale nechcelo mi prijať kartu - ako dôvod vidím to, že na účte nemám dostatok financií, t.j. 1,50 eur, ktoré tam ale samozrejme okolo 15. pribudnú ale je mi blbé vkladať si na účet 1,50 :-) Ide o to, že potrebujem mail, ktorý slúži ako číslo účtu na paypal uviesť už teraz aby vedeli kam mi majú peniaze o 2 týždne poslať, Čiže môžem im registrovanú mailovú adresu poskytnúť už teraz a medzitým si o týždeň verifikovať kartu? Ďakujem za odpovede.

1nika170

Dobrý večer mám peniaze aj na zuno účte a aj na pay pali a chcela by som si to preniest s pay pala na zuno ide to? a ak ano poradíte mi ako Dakujem

Na_La

Tak ak by sa aj náhodou stalo, že by mi poslali peniaze skôr ako stihnem overiť účet, tak tie peniaze tam budú? Len vybrať si ich budem môcť až po overení karty a účtu? Rozumiem tomu správne?

karkulkaa

podľa mňa áno....účet na paypali máš zriadený....takže peniaze ti poslať môžu, akurát ten účet nemáš ešte overený, čo môžeš spraviť aj dotatočne