make-up poradte...

saxana

Ja som si vcera kupila Vichy Dermablend a odporucam!!perfektne kryje a vydrzi dlho!!!chcela som si kupit La roche no nemali v lekarni,ale cenovo su skoro rovnako drahe,Vichy mas stal 650,no vazne je dobry!!!

mishell

fifi kolko stojí ten make up od la roche-possay? tiež nad ním uvažujem. je aj na mastnú a problámovú pleť?

ginngi

no, uz neviem kolko dni pouzivam cool mate od rimmel, ale je super..., lepsi makeup som nemala..., vazne.., je naozaj dobry,. takze dakujem, :) takye ale aj tak dakujem, :)

fifi

Cafte ja som vyskúšala už všetky možne make-upy no naj naj naj je make-up La Roche posay Toleriane.Perfektne krije a je prirodzený žiadna maska,doporučujem!!!!

Veronika L.

sara - no je pravda, ze aknecolor je liecivy, ale nemal by sa pouzivat pokial nemas vela vyrazok a nie je to celkom pravda, ze sa nerobia z neho supy, je extremne vysusujuci- pretoze je hojivy, a on sa ani moc neodporuca nanasat na celu tvar, skor len na postihnute miesta. Ked na tvar celu - tak len docasne, kym sa ti to nezlepsi, inak je aj celkom o.k. No podla mna je problem v tom, ze je len v dvoch otienoch, jeden je uplne bledy a ten druhy zas moc tmavy. Ja sice aknecolor mam, ale pouzivam ho len na urcite vyrazky ked sa urobia aj to viac menej len v noci si na ne nanesiem

moncici

ak mas fakt mastnu plet a problemovu, tak jednoznacne si kup make up od vichy dermablend. je najlepsi, vydrzi 12hod, a to fakt. ja som uz mala kopec makeupov ako loreal, sporty, rimmel, maybelline ale nic moc. fakt sa oplati investovat. a staci iba trosku naniest lebo je fajne husty takze ti vydrzi dost dlho. neuznavam tie penove makeupy, mozno su lahke a neviem co ale urcite nevydrzia na pleti dlho a uz vobec nie v teplom pocasi...

sara

vsetky drahe dermakoly mozu ist do zadku najlepsi je aknecolor je jednak dobry ma pekny prirodzeny odtien a jednak je zdravy liecivy a neni drahy.ziadne akne sa vam sneho nedaju.a ziadne flaky a supy neroby kupite ho iba v lekarni.