a este, aky makeup pouzivate, ked mate mastnu plet??? aky by bol dobryy??? mam welmi mastnu plet, pňdoteraz som pouzivala miss sporty, so matte.. ale nic moc..., keby som mala normalnu plet, vyzeralo by to spicovo.., ale... :( poradtee, dakujeem,
make-up poradte...
Ja som si vcera kupila Vichy Dermablend a odporucam!!perfektne kryje a vydrzi dlho!!!chcela som si kupit La roche no nemali v lekarni,ale cenovo su skoro rovnako drahe,Vichy mas stal 650,no vazne je dobry!!!
fifi kolko stojí ten make up od la roche-possay? tiež nad ním uvažujem. je aj na mastnú a problámovú pleť?
Cafte ja som vyskúšala už všetky možne make-upy no naj naj naj je make-up La Roche posay Toleriane.Perfektne krije a je prirodzený žiadna maska,doporučujem!!!!
sara - no je pravda, ze aknecolor je liecivy, ale nemal by sa pouzivat pokial nemas vela vyrazok a nie je to celkom pravda, ze sa nerobia z neho supy, je extremne vysusujuci- pretoze je hojivy, a on sa ani moc neodporuca nanasat na celu tvar, skor len na postihnute miesta. Ked na tvar celu - tak len docasne, kym sa ti to nezlepsi, inak je aj celkom o.k. No podla mna je problem v tom, ze je len v dvoch otienoch, jeden je uplne bledy a ten druhy zas moc tmavy. Ja sice aknecolor mam, ale pouzivam ho len na urcite vyrazky ked sa urobia aj to viac menej len v noci si na ne nanesiem
aj ja som pocula ze vsetko od vichy je velmi kvalitne..
ak mas fakt mastnu plet a problemovu, tak jednoznacne si kup make up od vichy dermablend. je najlepsi, vydrzi 12hod, a to fakt. ja som uz mala kopec makeupov ako loreal, sporty, rimmel, maybelline ale nic moc. fakt sa oplati investovat. a staci iba trosku naniest lebo je fajne husty takze ti vydrzi dost dlho. neuznavam tie penove makeupy, mozno su lahke a neviem co ale urcite nevydrzia na pleti dlho a uz vobec nie v teplom pocasi...
vsetky drahe dermakoly mozu ist do zadku najlepsi je aknecolor je jednak dobry ma pekny prirodzeny odtien a jednak je zdravy liecivy a neni drahy.ziadne akne sa vam sneho nedaju.a ziadne flaky a supy neroby kupite ho iba v lekarni.
miss sporty nie je dobra znacka