a este, aky makeup pouzivate, ked mate mastnu plet??? aky by bol dobryy??? mam welmi mastnu plet, pňdoteraz som pouzivala miss sporty, so matte.. ale nic moc..., keby som mala normalnu plet, vyzeralo by to spicovo.., ale... :( poradtee, dakujeem,
make-up poradte...
dievcence kde kupujete make-up (kozmetiku) la roche
la roche posay -toleriane ,ja ÄŤ.11 pouzivam ,je to najlepši make up na moju pleĹĄ ,vydržà 8-9hodĂn,bez lesku,ked pouzijem aj puder tak 12
ja pozuivam vichy normateint atiez som spokojna, len treba pouzivat aj podkladovy krem z tohto radu(normaderm)...teraz je vhodne obdobie riesit to..za 65sk si mozes kupit sadu vzoriek od vichy a zistis ci ti sadne...
ja mam vichy dermablend a je som uplne spokojna, super kryje aj ked si dam len trochu...uz mi dochadza tak som sa minule vybrala do lekarne ze skusim ten novy normateint...a skusila som si ho dat na tvar ale sak vobec nekryje! tak som si zase kupila dermablend :)
ja mam od la roche a je super,dobre kryje a je prirodzeny,mala som aj tester od vichy dermablend,taktiez dobre kryje ale je moc husty a dost ho vidiet,a zdal sa mi,ze mi pod nim plet nedychala.cenovo oba asi 550,-600sk
ďakujem fifi, ja som mala krém normaderm a make up normateint od vichy ale neni som s tým spokojná lebo som nezpozorovala žiadne zlepšenie a ten make up síce zmatňuje ale nemá dobré krytie :( už som si kúpila krém od biodermy a kúpim si aj make up od la roche a uvidíme :)
Mishell ja som ho kupila v lekarni za 550sk.Mam mastnu plet a aj problemovu.V praci robím 12tky a vydrží asi cca9hodín bez lesku a skutočne krije.Kup si ho a fakt neobenuješ.Len si vyber spravny odtien
ruzovlaska - kedy to vysielali a ako sa volal ten program na stv?
clovek sa uz nemoze na nic spolahnut
minule som pozerala test magazin na stv1,kde testovali vyrobky od vichy a aj ine.v porovnani s inymi vyrobkami bol vichy na poslednom mieste.a neuverite mi ,ale medzi najlepsimi vyrobkami boli vyrobky z lidlu