Maturita

Iba Katka

Nám pomohli a pomohli nám takí, čo sa vyhrážali, že nepomôžu. Učiť som sa učila, lenže ani na slovenský jazyk sa poriadne nedá naučiť, lebo v tých monotorovacích testoch sú také zákernosti, ktoré sa nenachádzajú v knihách za celé 4 roky. Mali sme tam na kontrolu učiteľku z inej školy a tá akože odbehla na nejaký čas a vtedy nám prišli pomôcť naši učitelia. Čo myslíš, prečo asi? Lebo v jej škole boli zase na kontrolu naši učitelia a bola to vzájomná dohoda medzi školami.

Ale neboj sa, u nás nezmaturovali len tí, ktorým to učitelia nechali vyžrať, takí, čo sa flákali a neučili celé 4 roky, tak im to vrátili.

lilyianka

tak čo tak sa ísť učiť? my sme mali na písomných celý čas niekoho v triede, ale neviem ako je to teraz ... ústne boli v pohode, aj keď ja osobne som sa maturity nejak nebála... uvidíš, že si povieš po mature, že to bolo celkom v pohode

joan1

neviem ako je to teraz, ale my sme sa drvili aj na pisomne lebo v priebehu roka nas profaci oboznamili co priblizne bude na pisomnych. Nepochopila som celkom co vlastne zakladatel temy chce tu riesit.

zuzan-ka

na písomné sa veľmi nedá učiť, jedine matika. ked budeš mať ustne,tak tých sa boj ak nebudeš vedieť nič.ja som anglinu celu odtypovala a mala som dostatočný počet.