zdravim vas ludia ochvilu pisomne a ja nic neviem :/
budeme mat komisiu cely cas na pisomkach nikto nic nevie myslite ze nam daju trosku opisat? bojim sa strasne :/
Maturita
Nám pomohli a pomohli nám takí, čo sa vyhrážali, že nepomôžu. Učiť som sa učila, lenže ani na slovenský jazyk sa poriadne nedá naučiť, lebo v tých monotorovacích testoch sú také zákernosti, ktoré sa nenachádzajú v knihách za celé 4 roky. Mali sme tam na kontrolu učiteľku z inej školy a tá akože odbehla na nejaký čas a vtedy nám prišli pomôcť naši učitelia. Čo myslíš, prečo asi? Lebo v jej škole boli zase na kontrolu naši učitelia a bola to vzájomná dohoda medzi školami.
Ale neboj sa, u nás nezmaturovali len tí, ktorým to učitelia nechali vyžrať, takí, čo sa flákali a neučili celé 4 roky, tak im to vrátili.
tak čo tak sa ísť učiť? my sme mali na písomných celý čas niekoho v triede, ale neviem ako je to teraz ... ústne boli v pohode, aj keď ja osobne som sa maturity nejak nebála... uvidíš, že si povieš po mature, že to bolo celkom v pohode
neviem ako je to teraz, ale my sme sa drvili aj na pisomne lebo v priebehu roka nas profaci oboznamili co priblizne bude na pisomnych. Nepochopila som celkom co vlastne zakladatel temy chce tu riesit.
na písomné sa veľmi nedá učiť, jedine matika. ked budeš mať ustne,tak tých sa boj ak nebudeš vedieť nič.ja som anglinu celu odtypovala a mala som dostatočný počet.
a preco nic nevies, kde si bol ked sa trebalo drvit? Ha?