Poprosim vas, odporucte mi kvalitneho psychologa hradeneho VsZP v Bratislave. Najidealnejsie keby to bola zena. Vdaka :-)
Kvalitny psycholog v BA
Mgr. Juraj Végh. Profese: psycholog. Pracoviště: Pedagogicko - psychologická poradňa, Bratislava. Kontakt: +421 905 743 912
toto som nasla na nete, ale neviem nakolko je to aktualne, lebo som u pana Vegha bola opakovane uz pred mnohymmi rokmi ale rozhodne mi pomohol. ci ma zmluvu s poistovnami neviem, treba sa spytat
moj nazor, najlepsia je albertova, ale ona nema zmluvy s poistovnami. ale naco je zmluva ked mi psychos nepomoze. mam k nemu chodit rok? to radsej dva trikrat k albertovej a uspech je zaruceny. to je moj nazor.
Tiez by smo rada nejakeho dobreho psychologa z BA, zmluvneho a je mi jedno ci chlap ci zena, hlavne nech je dobry...
Podla Tvojich kriterii mi ako najlepsia moznost vychadza p.Palenikova, je hradena poistovnou, cize zadarmo, robi na Antolskej v Petrzalke, ozvi sa jej, mam aj kontakt ak by si chcela...
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
staci pouzit vyhladavanie ;)
ja som našla aj psychológa pod menom Juraj Végh .. treba si dať Mgr, alebo psychológ .... mne našlo nejakú poradnu zdravého životného štýlu.... ja som našla na internete viac tých psychológov ktorí by aj mali zmluvu s VsZP, ale chcela by som počuť niekoho kto má osobné skúsenosti s niekým ako to u nich beží a tak :)
Cindy35 nasiel som len zubneho lekara z Puchova pod menom Juraj Vegh.
petkaa, ak najdem niekoho mimo tejto diskusie, tak to sem napisem, o to iste poprosim aj Teba :)
presne aj ja hladám niekoho v BA, kto má zmluvu s VsZP. Tí bez ktorí nemajú zmluvu mi pripadajú veľmi drahí. :( tak kto máte skúsenosti, napíšte prosím :) ďakujem
dr.Juraj Vegh, ale neviem ci je hradeny poistovnou
takisto pan Rapos bol vyborny psycholog, ale asi uz neordinuje
:)