Hodnota ženy

Späť na vrch

Ak by sa ma pytali, preco nechcem deti, odpovedal by som otazkou, ze oni chcu/maju. A potom cakal a povedal ze, "vidis, toto je presne tak, ako to ja necitim"

opytat sa ci chces deti, je OK - je to slusna otazka, avsak opytat sa PRECO NIE, to je extremne neslusna otazka..

a je to ich problem, a nie tvoj, ci dostanu na taku otazku odpoved :) ten kto si to neuvedomi, mal by som pochybnosti ci stoji za cas/rozhovor..

stratená

jasne,že to nie je ich telo ale asi je to v spoločnosti, lebo každý si mysli ,že som karieristka, bodaj by som bola ale to by som musela robiť minimalne riadietelku alebo manažerku a nie kancelársku krysu.....
Len bohužial človek sa nevyhne ludom ,ktíorí sa radi starajú do života iných.....hlavne dávajú rady o ktoré nik nestoji a to sa ešte človek má tváriť milo a nebodaj ešte dakovať za radu ......a ešte čo je horšie , že sú aj takí , ktorí sa pravidelne pýtajú ,že kedy chcem mať detí, nebodaj na dôchodku ?

Späť na vrch

joan1, pozeram na svet vlastnymi ocami, nenecham si do sietnice premietat obraz, ktory mi chcu premietat :) a nikdy nepolavim vo svojich hodnotach.

A k tym otazkam, extremna davka flegmatizmu, kludne si to trenuj pred zrkadlom :) opytaju sa ta, v najnevhodnejsi moment hoci aj, a s kamennom tvarou na nich pozri a povedz nieco, idealne metaforu, ktorej nepochopia :D ale tazko povedat, co presne odpovedat..

Zalezi od situacie :)

Ak by sa ma niekto spytal, ci nechcem deti, odpovedal by som, "Nie dakujem, uz som jedol"

joan1

Oni si casom zvyknu :) Len u ludi je to tak ze sa seru do zivota druhych a od toho by si mali dat pohov ked to nieje ich telo, nie? :)

stratená

a ešte som zabudla dodať, že tie konemtáre na to ,že nechcem mať deti , tak žena ktorá nechce mať deti je vadná alebo narušená.....a toto počuvať ja ozaj nemusím,,,,,,

joan1

spat na vrch cim niesi normalny?
stratena odpovedaj vetou ze ich mat nechces aj ked ich chces mat. A co ich je do toho, je to tvoja vec.

stratená

dakujem ,aj ty máš dobrý nick :-)))

ešte som zabudla dodať, že neviem ako odpovedať na blbé otázky okolia ,že prečo ešte nemám deti ?????

Späť na vrch

stratená, ano ratat rada, avsak ak niekto niekoho miluje, tak mu to je jedno :) mne by to bolo jedno.. i ked, ja normalny nie som, takze mozno je to preto? :P Inac dobry nick.. :P

stratená

spať na vrch....každý normálny , chlap čí žena s tým ráta ,že gravitácia funguje, a že okrem toho že sa vytaha koža kade tade tak aj niektoré funkcie prestanú fungovať :-)))

len viem,ako tu už odznelo, že je to nefér voči potencialnemu partnerovi ,že mu dať dieťa nemôžem a nepovedať mu to.....a taktiež neviem ,či by som tolerovala cudzie /partnerove/ deti....

deti mám rada, ale mama nikdy nebudem.... maximálne môžem byť macocha a o toto zas ja nestojim .....