Zaujimaju ho ine zeny

Príspevok v téme: Zaujimaju ho ine zeny
kvettinka

ahojte
mojho chlapa zaujimaju ine zeny viac ako ja, strasne sa po kazdej pozera, ked ideme autom tak mu iba hlavu vykruca, pozera si fotky neznamych zien, uz som sa o tom s nim rozpravala povedal ze jeho zaujima vsetko a nevidi na tom nic zle ale mne to naozaj strasne ublizuje citim sa ako posledna chudera ponizuje ma to. Viem ze to je asi prehnane ved mi nikdy nebol neverny ale byvaly si nasiel pocas nasho vztahu \"lasku svojho zivota\" a zaciatky s tymto mojim sucastnym neboli tiez idealne pretoze riesil mna sucastne s niekym inym no potom som sa na to vykaslala a bola s nim ale to si vsimal kazdu co presla komentoval ju a dokonca parkrat povedal ze zalubil:( tak mi to strasne ublizuje a neviem si s tym poradit. Neviete mi niekto poradit?

kvettinka

v sexe? neviem on sa urobi vzdy ja nikdy. Nemyslim si ze by si mal naco stazovat z mojej strany to nie je bohvieco neviem ako z jeho

kvettinka

nie je promiskuitny teda aspon to tvrdi a tie fotky si nepozera predomnou ale iba vtedy ked to nevidim no ja som nato nahodou prisla a ide ma roztrhnut z toho vsetkeho.
Ja som sa s nim nerozisla lebo to uz potom nerobil ale stale sa obzera a po tom vsetkom nad tym akosi neviem hodit rukou:(

Agnes999

Ja by som teda s takymto nebola ani o minutu dlhsie po tom, ako by mi prvy krat povedal, ze sa prave zalubil do tej kozatej blondinky co prave presla okolo! Podla mna musi mat z niecoho strasne komplexy a pocity menejcennosti ked ta potrebuje ponizovat!

kvettinka

pretoze ked som mu to povedala tak uz nikdy to nezopakoval problem je ze sa stale obzera po inych a pozera si fotky cudzich zien na pokeci a ja sa citim strasne. Nema problem s nicim, vtaka ma priemerneho ale mysli si ze ma maleho. neviem ani co mu uz mam povedat ako sa s nim mam o tom rozpravat aby to pochopil

Agnes999

A preco si s niekym kto je zalubeny do mnozstva inych zien? Evidentne ta potrebuje ponizovat ked ti nieco taketo hovori, nema maleho vtaka alebo nema problemy s erekciou?

kvettinka

ano! hovorieval to no potom som mu hovorila nech prestane lebo mi to ublizuje tak to uz nerobi ani ich nekomentuje ale stale to vidim a spomeniem si na to ked sa obzera:( uz som uplne zufala:(