vy ma nechapete. ja mam proste pocit, ze som si skazila obdobie svojho zivota. som blba, ja viem, ale skuste ma pochopit. mala som maximalne krasne zubky, rovnucke. vzadu som mala krivu stolicku, tak zubarka povedala, ze budem mat strojcek.
oki, vtedy som to brala uzasne, jeeej ja mam strojcek a pod. ale teraz... mam pocit, ze tie zuby sa mi rovnaju uplne zle. zrazu ich mam na jednej strane od seba, na druhej strane vedla seba prilis. predne horne sa mi posuvaju furt dozadu a uz sa mi dotykaju dolnych.
proste mam strach, ze ked mi ten strojcek daju dole, budem mat zuby v ovela horsom stave ako som mala predtym.
moja mama ma sice upokojuje, ze zubarka vie, co robi. ale aj JA VIEM, CO ROBIA MOJE ZUBY... uz som aj revala...
normalnu depku mam. viem, ze ten strojcek vobec nepotrebujem ani som ho nikdy nepotrebovala. myslim, ze oni by mi ho ani nedali, kebyze nepoviem, ze by som ho chcela. ale to som bola este blba som nevedela, co ma caka. som sa tesila, ze ake to bude uzasne.
teraz mam strojcek horny uz 1 rok, asi (urcite) mi da aj dolny na 1 rok a potom to finalne pojde dole.
ale viete... bojim sa, ze som si skazila zuby. nechcem ten strojcek mat, nepaci sa mi to, boli to, zuby sa mi zle posuvaju, škrú sa o seba (dolne predne z hornymi prednymi).