Zmenili by ste osud ludstva, ak by ste mohli?

Príspevok v téme: Zmenili by ste osud ludstva, ak by ste mohli?
milli11

Boli tu nejake temy o vesticiach a urcovani buducnosti.

Tak ma napadlo, ak by ste vedeli o osude, ak by ste mali tu moc, zmenuli by ste ho? Ak by ste vedeli, ze ak urobite nejaku vec, bude to koniec niecoho a nastane nieco zle?

Teraz myslim konkretne volbu noveho papeza. A je verejne zname proroctvo, ze posledny papez bude cierny. A po nom vraj maju nastat zle casy. A jednym z horucich kanditatov je cernoch, ktory ma meno podobne ako Peter a Peter ma by byt posledny papez. Myslite si, ze ti kardinali zvolia cernocha, lebo si myslia, ze uz nastal ten cas alebo to pre pokoj radsej odlozia a papez bude znova biely?

anjelik*

Pre tých, čo sa boja mimozemskej invázie:
Najlepším dôkazom toho, že vo vesmíre existujú inteligentné civilizácie, je to, že sa nás nepokúšajú kontaktovať. :o)))

anjelik*

Hej, je to tak. Lenže to, čo sa máme naučiť je niečo tak strašne ťažké, že mi väčšinou pripadá, že sa hýbeme opačným smerom. :o)))

xxy

nejako mi usli tieto vestecke novinky o mene a farbe pokozky posledneho papeza.. kde to davali? ja len viem, ze naposledy su ludia stavali bunkre a nakupovali zasoby potravin kvoli avizovanemu koncu sveta a ... kdesi jaksi nic.

drôt

ja by som sa asi mierne znepokojila, keby novy papez mal sivozelenu kozu, velke oci a nejake tykadla...
to by som asi prehodnotila niektore veci v zivote :-D

sweater*

anjelik priklanam sa k tvojemu nazoru, pride mi to jedine "logicke" vysvetlenie. sme tu aby sme sa nieco naucili, a ked to dokazeme putujeme dalej :)

anjelik*

Sweater, skutočný dôvod, prečo sme tu, je napodiv veľmi prozaický..pretože máme len a len na to, aby sme boli tu. ;o)) Keby sme mali naviac, zrodili by sme sa niekde inde.

sweater*

ono aj keby tam visiel niekto druhi, do 10 minut koluje na nete nove proroctvo ktore hovorilo prave o nom. vsetko su to hovadiny, vsetci sme "slepi" zijeme si sebou nastavene egosticke reality, ale skutocny dovod preco sme tu nevieme. najhorsie na to je ze len velmi malo ludi sa snazi po tom patrat. mimochodom masove vymyvanie mozgu je velmi rozsirena zbran dnes, televizia, radia, noviny, a rozne proroctva su toho len nastrojom. stavim sa ze si sa aj bala na datum 21.12, ved predsa cely svet ocakaval koniec, ako to ze neprisiel? z nicoho ta neosocujem, len poukazujem nato ze sa treba prebudit..

milli11

A uz sa to blizi... A teraz si predstavte, ze mozno pol veriacich vie o tmomto proroctve. Bude po konklave. Na balkon vyjde novy papez. Bude cierny. Ludia si spomenu na proroctvo a namiesto radostneho jasotu len smutne zvesia hlavy... Ale aj keby bol cierny, pravdepodobne sa nic nestane. Pripadne ja si nic nevsimnem.

sweater*

ja verim v to, ze existuje miliarda proroctiev a ludia si vytiahnu zrovna to, ktore nato vzdy sedi :) chapes, je to kravina, verim ze veci sa deju z urcitych pricin ale vobec nie ze su vo pred dane :)