Skoro vôbec nežiarlim

Príspevok v téme: Skoro vôbec nežiarlim
fuha

Je to normálne? Mne vôbec nevadí, keď sa môj chalan pozerá po iných babách. Proste len na chvíľu nad tým myšlienkovo pozastavím, že "aha pozerá na inú, prečo?" a potom zas myslím na niečo iné. Včera mi hovoril že mu je to divné lebo čím viac človek niekoho ľúbi tak tým viac je žiarlivý aj u tých nežiarlivých typov že je to tak. Ja ho ľúbim, ale proste mne pozeranie nevadí, skôr, keď už viem že je s nejakou babou a ja tam nie som, ale neviem prečo by som mala nejak strašne žiarliť na to že sa pozerá na inú? Aj vám by vadilo keby na vás partner/ka nežiarlili?

moniqa87

no, to asi vyplyva skor zo skusenosti, pri prvom priatelovi som vobec neziarlila a ked som ja nemohla este som ho poslala von nech sa zabavi aspon sam, ked ja nemozem, lenze som sa na tom popalila, lebo ma podvadzal a teraz mam skvely vztah skoro dva roky, rozumieme si, mozem mu doverovat, ale predsa by som nebola pokojna, keby viem, ze niekam na disku isiel sam a pritom sa nanho mozem spolahnut viac ako na toho prveho... je to divne, ale asi je to zalozene na skusenostiach...

fuha

No ale ved to je to. Ako keby mu vadilo že mu verím. Ale on ani nie že uzavretý ale proste ako keby som vedela že nemusím žiarliť lebo nemám načo. Teda ako mám načo lebo chcú ho aj iné baby ale ja mu verím že si s nimi nezačne :) ďakujem za odpoveď arriela :)

arriela

fuha-ja som bola presne taka ako ty..mala som priatela vyse roka a vobec som nanho neziarlila..tiez sapozeral pobabach,bavil sa aj s inymi a vobec mi nevadilo ak nekam isiel bezo mna..a to som ho naozaj velmi lubila..teraz mam priatela,ktoreho takisto lubim a postupne sa zo mna stala poriadna ziarlivka..sama seba nespoznavam..rozmyslala som,ako je to mozne,taka premena a dosla som na to.je to tym,ze moj prvy priatel bol skor taky uzavretejsi,spolahlivy,a tak..no a tento volakedy bol suknickar a je taky nevyspytatelny..takze som asi bola nutena zacat ziarlit