Ma niekto skusenosti s touto formou bielenia zubov doma??? Citala som velmi dobre recenzie...
Bielenie zubov s Crest 3D advanced Vivid
vies co poviem to takto a zjednodusene ... Tieto pasiky ta vidu na 50 eur,efekt bude max. 3 mesiace a potom si ich budes kupovat znovu...Preco si tych 50 eur neodlozit a nasetrit 250 alebo 350 na naozaj kvalitne bielenie ktore ti vydrzi 10 rokov ... Pasiky nemaju extra efekt je to len o trochu silnejsie ako biel. pasty a efekt slaby a kratkodoby...Laser ma dlhodoby efekt a ak viem tak ti ich zosvetli o 5-8 odtienov
farba skloviny je geneticky dana,a niekedy nepomozu ani bieliace pasiky na zuby.nesudila by som preto ludi so zltymi zubami.samozrejme ak su zdrave.
fakt diky za tip :-) neznasam ked vidim ze ma niekto zlte zuby :-(
tak skus 2 hour expres tie su tiez za 50 a su omnoho lepsie ako vivid.vivid by som nekupovala,mala som a nestoja za nic,su slabe vysledok minimalny ze si to nikto nevsimne.
no ja som mala namysli aj tie ktore som pisala na zaciatku ze su za 50e
radim ti dosetrit a kupit radsej silnejsie ktore su fakt ucinne
ano su drahsie,no vyhodu maju v tom ze ich nemusis pouzit cele balenie to znamena ak uz budes mat zelanu belost zubov,prestanes ich pouzivat a o rok alebo aj o dva pozijes zvysne co ti ostali.kdez to vivid musis pouzit cele balenie a vysledny efekt nic moc.mam to z vlasnej skusenosti.pouzivam profesional.max 8 dni a mam pokoj na rok.popritom pijem aj kavu.
no ja nefajcim ani nepijem, nemam ich velmi zlte... ale aj tak som sklamana :-( ale dik a inak, na to co pises su prilis drahe...50e :-/
ano vysledky vidiet uz za 3 dni pri silnejsich pasikoch napr profesional co su.no nie pri tych advance vivid,tie su moc slabulinke.to by si musela mat prirodzene biele zubky a len trosinka nadych zltej na nich.aj tie gentlmen co su na citlive zuby tak su slabe.radsej profesional vyskusaj.
fakt? citala som ze vysledky vidis uz po 3 dnoch aj ked ide o 14dnovu kuru .... nepotesil/a :-(