dobry den,prosim vas ,mam taky problem.vcera sme sa s priatelom velmi pohadali,ja mam problem s tym ze som chorobne ziarliva,vycitam mu kzdu somarinu,podozrievam ho stale ze niekoho ma,neviem si pomoct..je to velmi tazke.vcera som mu vykrikovala aby sa priznal ze ma inu zenu,stale som rypala donho,nepustila som ho k slovu,stale a stale som mu opakovala ze koho ma,az nakoniec to prislo vylepila som mu facku a zase sme sa dalej hadali,stale som mu hovorila nech sa prizna no horor a des..nemozem to udrzat ten zly pocit ktory sa vzdy objavi z nicoho nic..domyslam si strasne a vykrikujem mu ,vedie sa to s nami asi 3 roky co stale som takato..noo..a spet k tomu vcerajsku,vylepila som mu hadali sme sa a nakoniec ma on udrel..po 6 rokoch zitia ma prvy raz udrel,bola som v soku..nadavala som nanho az nakoniec ma chcel zamknut v kupelke a nedovolila som mu to..tak som isla do kuchyne a mal v ruke nozik ze sa ide zabyt..cely sa triasol,plakal,ze on to uz dalej nevydrzi,ze ho to strasne mrzi ze my vylepil..bol agresivny a chcel to naozaj urobyt,musela som ho ukludnit,ze nech to neroby lebo to len zhorsi ,znicil by my zivot ..tak pustil a plakal a vycital si ako my to mohol urobyt,strasne ho to mrzi,povedala som mu to ze za to mozme obaja,ze ja som ho vyprovokovala..ale on stale hovori ze to nikdy nemal spravit ,dava si velku chybu..strasne ma to mrzi,neviem co mam robyt teraz..viem ze za to mozme obaja,ale bojim sa s nim po dlhych krasnych rokoch zostat,ked sa toto stalo a moze sa to opakovat.Tak preto vas prosim o pochopenie a nejaku radu co mam robyt..prosim pomozte..dakujem vam.
Ziarlivost a Hadky
nie, nemôžete za to obaja, ale môžeš za to celé len TY!!! trošku sebecké viniť z niečoho aj tvojho priateľa... áno, povolili mu nervy, dal ti facku, ale nechcem byť sviňa, ale zaslúžila si si ju... keď som to čítala, ľutovala som tvojho priateľa, akú stíhačku a chorobnú žiarlivku má pri sebe... takže ty čím skôr navštív lekára, lebo takto ako aj sama dobre vieš to asi nepôjde..
Zaklad mas za sebou - to znamena, ze si si uvedomila, ze je chyba na tvojej strane - takze uplne super - urob uz len druhy krok a navstiv dobreho psychologa a bude to OK.
Davno si mala chodit k psychologovi.
Zdraham sa komentovat ten zvysok. Asi tolko k tomu, ze je velmi zvlastne 3 roky tyranizovat cloveka, ktoreho mas milovat, fyzicky na neho utocit a potom, ked sa dostane do skratu, sa obavat o svoju bezpecnost. Pokrytecke. Spravas sa uplne nepricetne. Uvedom si to a ries to. A priatel by mal tiez ist na terapiu, pretoze ked takuto zenu zazil je ohrozene jeho psychicke zdravie. Ty si ho zrejme uplne znicila.
jednoznacne psycholog. ved ty nezvladas samu seba, deptas potom aj priatela a uhanas ho k nepricetnosti. ked si chorobne ziarliva a o tom vies, uz davno si sa mala riesit i psychologa. takze uz vies, kam mas v pondelok telefonovat...