Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziarlivost a Hadky

Príspevok v téme: Ziarlivost a Hadky
sisa999

dobry den,prosim vas ,mam taky problem.vcera sme sa s priatelom velmi pohadali,ja mam problem s tym ze som chorobne ziarliva,vycitam mu kzdu somarinu,podozrievam ho stale ze niekoho ma,neviem si pomoct..je to velmi tazke.vcera som mu vykrikovala aby sa priznal ze ma inu zenu,stale som rypala donho,nepustila som ho k slovu,stale a stale som mu opakovala ze koho ma,az nakoniec to prislo vylepila som mu facku a zase sme sa dalej hadali,stale som mu hovorila nech sa prizna no horor a des..nemozem to udrzat ten zly pocit ktory sa vzdy objavi z nicoho nic..domyslam si strasne a vykrikujem mu ,vedie sa to s nami asi 3 roky co stale som takato..noo..a spet k tomu vcerajsku,vylepila som mu hadali sme sa a nakoniec ma on udrel..po 6 rokoch zitia ma prvy raz udrel,bola som v soku..nadavala som nanho az nakoniec ma chcel zamknut v kupelke a nedovolila som mu to..tak som isla do kuchyne a mal v ruke nozik ze sa ide zabyt..cely sa triasol,plakal,ze on to uz dalej nevydrzi,ze ho to strasne mrzi ze my vylepil..bol agresivny a chcel to naozaj urobyt,musela som ho ukludnit,ze nech to neroby lebo to len zhorsi ,znicil by my zivot ..tak pustil a plakal a vycital si ako my to mohol urobyt,strasne ho to mrzi,povedala som mu to ze za to mozme obaja,ze ja som ho vyprovokovala..ale on stale hovori ze to nikdy nemal spravit ,dava si velku chybu..strasne ma to mrzi,neviem co mam robyt teraz..viem ze za to mozme obaja,ale bojim sa s nim po dlhych krasnych rokoch zostat,ked sa toto stalo a moze sa to opakovat.Tak preto vas prosim o pochopenie a nejaku radu co mam robyt..prosim pomozte..dakujem vam.

odpovedam

no tak sa nelutuj a nekomentuj to. rob s tym daco. Vypisovanie na fore nikomu nepomoze. Psycholog alebo manzelska poradna...

odpovedam

Cim viac ho budes kontrolovat, tym viac bude od teba utekat. Kazdy vo vztahu potrebuje citit doveru a mat slobodu. Nuz, ked je to tak, ako pises, navstiv manzelsku poradnu. Nemusis tam chodit s partnerom, pokojne chod aj sama. Ani neprekaza, ze nie ste zosobaseni. Hlavne to ries a cim skor. Ja by som povedala, ze vy obaja mate problem. On ta podviedol a ty sa nevies na neho spolahnut, on je zdeptany tvojou nadmernou kontrolou. A mozno je chyba aj to, ze si mu odpustila a ostala s nim. Ja by som neveru neodpustila...

sisa999

my sa mame napriek vsetkemu radi,prezili sme spolu strasne vela,pozname sa,ale vomne ten pocit stale je aj ked som si myslela ze to uz nikdy nebudem robyt,proste to pride a neviem sa ovladat,je to strasne..chcela by som mu verit ale neda sa to lebo kazda malickost ma zlomi..co uz len ide z roboty s nejaku koleginu v autobuse..do mna hrkk a ide to a to neviem kontrolovat ani nic..neda sa to..je to tazke v tej situacii povolit..viem ze mu ublizujem..ale ked on rad ma klamal a on si to uz aj priznal ze to nikdy neuroby a ze musel klamat..ale viem keby som to nezistovala ze niekoho mal tak s nou aj ostane...napriek tomu vsetkemu som s nim ostala,skusila mu verit a odpustit..ale posledne roky si na to davam bacha a stale zistujem ,vadi mi ze je s koleginami v praci ,ze sa s nimi bavy,kde bol,naco tam bol,preco prisiel neskor,preco ide skor do mesta,preco nejde tam a tam..hroza..a najhorie je to ze ked niekde ide tam automaticky citim ze ide sa nejakou babou.a nakoniec to neni pravda..neviem mu uz verit..ale mam ho stale rada..ach boze..

lilyianka

teraz čítam, že ťa podviedol... sama sa s tým nevieš vyrovnať a ani sa nikdy nevyrovnáš, keď to máš asi stále pred očami a nevieš na to zabudnúť.... obom by vám bolo asi lepšie s inými partnermi .. spolu sa budete len trápiť

lilyianka

sisa, áno máš pravdu, ženy sa nebijú, ale prečítaj si celý problém po sebe ešte raz a úprimne mi odpovedz: ak by si sa mala vžiť do kože svojho priateľa a nejaká fúria by ti stále čosi vyhadzovala na oči (bezdôvodne), nerupli by ti nervy??? no mne určite áno... takže v tomto si ťa bohužiaľ nezastanem, aj keď som sama žena, ale nie..... keď som si prečítala len prvú tretinu tvojho príspevku, tak som mala z teba osobne zimomriavky, a ešte keď som si ťa predstavila, ako do neho stále hustíš, hučíš, a nútiš ho, aby povedal nepravdu..tak sorry dievča, ale ZOBUD SA A TO CO NAJSKOR!!!!

sisa999

ano ,podviedol ma a ja som mu to odpustila,ale ten strach a pocit zly tam je stale,a akonahle sa mi nieco nezda vyvadzam :(

ahihd

Bola som tyranizovaná svojím priateľom, tak ako je on tyranizovaný tebou ... dostalo ma to až k pokusu o samovraždu .. ak ho máš naozaj rada tak ho opusti.. ničíš ho ..

a30

Nechapem, dovod tvojho ziarliveho konania,uz ta v minulosti podviedol ze ho stale upodozrievas?ale taketo spravanie nie je v poriadku.Neberies nahodou hormonalnu antikoncepciu?Aj ta moze byt na pricine tvojich nepricetnych stavov.V kazdom pripade musis mat sebakontrolu,ak si sama nevies poradit tak vyhladaj odbornika.Myslim si ze trpite obaja aj ty ze sa zozieras,aj on ze nechape chudak co sa s tebou deje preco mu to robis.