Bolest hlavy kazde rano

Príspevok v téme: Bolest hlavy kazde rano
TinaM

Dobry den, chcela by som sa vas opytat, ci niekto zaziva-zazil nieco podobne, ako ja. Kazde rano, ked sa prebudim, boli ma hlava. Bolest je v oblasti cela-na zaciatku vlasovej casti hlavy. prirovnala by som ju k bolesti, ked dlho spim, alebo sa zobudim "s opicou", ked ma kazdy pohyb boli.
Tato bolest vacsinou vzdy ustupi po 5-10 minutach.
Predtym som si myslela, ze ma hlava boli len vtedy, ked vstanem po 10:00 rano, ale uz dva mesiace vstavam okolo osmej kazdy den, a bolesti mavam stale.

JurajMudr

AMGEL-DEMON ALE JA NENI SOM MOC CHORÝ SKORO VÔBEC A KÚPIL SOM SI MAGNE B6 LEBO NEVIEM ANI SPAŤ MÁM NARUŠNÝ SPÁNOK PODĽA MŇA TO JE INÉ

fifina B

ahoj ,mas to z krcnej chrbtice . mavam presne to iste ..niekedy to mam aj mesiac v kuse kazdy den .. a niekedy mam mesiac zasa pokoj ,len sem tam .. ignorujem to .. a treba pit aj vela vody ... a bez na masaz .

ANGEL-DEMON

jurajmudr....

ked mas taku mudru prezyvku tak by si mal vediet co ti je...
mozes mat zapal prinosovych dutin alebo dokonca upchate dutiny...
sople sa nesiakaju do seba! ale fukaju sa do vreckovky, neviem asi zlyhala vychova ked ta to rodicia nenaučili....
treba si dat do maleho hrnca 1-2 lyžičky soli, zakryt vriasov vodou asi deci, na hlavu uterák a nadparit sa, vdychovat nosom, vydych ustami.... aby ti ulovnilo nos... a nesiakať do seba ! vyfukat to do vreckovky...

JurajMudr

Dobrý deň,mám 17r a asi už mesiac a pol ma bolí hlava vždy keď vstanem,totiž trpím spánkovou paralízou,to sú najhoršie nočné mory aké si len neviete predstaviť ale stým viem už bojovať,ale vždy keď sa zobudím tak ma bolí hlava ale slabšie ale raz na jednom boku hlavy raz čelo raz vzadu a raz iný bok,niekedy to prejde ale bojím sa či to není nádor alebo cysta,od kedy by priateľka kúpila vankúšik tak naňom sa mi spí báječné a aj tá spánková paralíza je slabučká skoro žiadna.U lekára som nebol chystám sa ale chcel som sa aj vás spýtať či by ste nevedeli čo to je,som aj chorý mám nádchu aj dva týždne niekedy,nedávam si lieky a neliečia to to,niekedy to len tak prejde proste,ale keď smrkám teda siakam do seba tak ma vždy začne bolieť hlava tak neviem,niekedy zasa mám že slabšie vidím tak rozmazané ale to keď som mával ale fakt že som skoro nič nevidel tak som pil vodu a to prešlo ale niekedy je to slabé aj keď pijem.Vodu skoro vôbec teda nepijem asi mesiac som nemal a ani minerálky iba sladké somariny cucám...Ďakujem za každé okomentovanie a za snahu pomôcť lebo už neviem,a ak nebude rady alebo neanjdem tu čo mi je tak prejdem račej keď lekárovi.

Kýčera

Môžeš byť chorá, odmeraj si teplotu, môže Ti to spôsobovať zvýšený krvný tlak, odmeraj aj ten, nedostatok kyslíka - vetraj, alergia,...A možno je to len prechodné, tak ako prišlo, tak aj oddíde.

DominikaSofinka

Ahojte kazde rano jak vstanem boli ma hlava neviem co mi je :( uz druhy den nikdy předtím ma to nebolelo takto a teraz zničeho nic

prestigio

Tina,
známy mal podobné problémy a začal to riešiť nejakou "japonskou" metódou, alebo také niečo.
Každé ráno prakticky hneď zobudení vypil liter čistej vody a po dvoch mesiacoch ho nebolela hlava ani cez deň vôbec.

petrafalll

dobry den ..piatok som bola na zabave kde som sa neovladla a dost som pila tmave z bledym ..ten den som 5x vracala a sobotu som mala opicu ale potom mi bolo dpbre ..dnes je streda a mna uz 3 dni boli hlava ci rano alebp vecer som unavena mam pocit na vracanie ..moze to byt sbosobene tym piatkom este ? a co by mi pomohlo ?