Ľudkovia moji..chcem sa vás všetkých spýtať či viete čo sa v tento deň stalo? Som fakt zvedavá koľkí z vás prídu na to..resp.od niekoho počuli..ja som to zažila ale chcem zistiť či o tom vôbec niekto tu na tomto fóre vie..ak sa sem nedostanem skôr,večer sa prihlásim takže píšte..si neviete ani len predstaviť aké dlhé správy mi posielal dotyčný pán na FB..kedže ho viacmenej ľudia odpísali:)
Spomienka na 9.3.2012 - PG VI
Mňa by len zaujímalo kto dal ten povel na to...lebo dovtedy sa ani na jednom PG nič také nestalo..výnimka bol PG II ked tam bolo pár ultrafans Slovanu:) lenže všetky ostatné boli v pohode..po skončení sme sa občas ja a ešte jedna dotyčná osoba zhovárali s policajtmi,dokonc aja velitel zásahu prehodil pár slov s nami...a tu zrazu PG VI a koniec...:(
M 25
Isteže..ale tu sa jedná o ten posledný!
To čo sa odohralo na Zámockej bol brutálny policajný zásah - neboli to len naši policajti ale prišiel nejaký PPÚ z iného kúta Slovenska ale to je fuk..
Organizátori mali v pláne pokračovať HLAVNE po volbách..kedže nám tu teraz bačujú tie najväčšie gorily,ale niekomu to velmi prekážalo...tie vyhrážky a výhražné telefonáty,kks..totalita ako hrom!
Ludia po tom zásahu podávali trestné oznámenia,ale tie skončili na GP a Lipšic sa k tomu vyjadril že zásah bol adekvátny,to teda nebol! Bola som tam a videla som čo sa dialo! Chcem vedieť kto z vás tam bol vtedy nech sem napíše...lebo mám dalšiu informáciu...
Protest Gorila?
umm neviem