Už zajtra.. idem na gynekológiu

Príspevok v téme: Už zajtra.. idem na gynekológiu
petra.sramko

Ahojte, zajtra idem prvý krát na gynekológiu a strašne sa bojím :-( neviem či sa bojím tej prehliadky alebo len výsledku. Bojím sa že som tehotná, už 2 mesiace mám bolesti v podbrušku, niekedy pichanie a niekedy tlaky ale mala som už 2 menštruácie počas toho. Strašne sa bojím či nemôžem byť tehotná, dneska ma dokonca začali bolieť trošku prsia a to mám ešte dáky týždeň to menštruácie...

TinaM

panika: ja netvrdim, ze sexuju len zreli ludia. Sexuju aj hlupe decka, ako tu mame, skoro kazdy den, moznost pozorovat. Ja tvrdim, ze ked sa uz tieto objektivne nezrele decka citia zrele na sex, tak su zrele aj na gyndu (objektivne). To ze oni sa necitia zreli na lekara je len dalsi prejav ich nezrelosti.

Laara

suhlas s TinaM..pre mna je skor sprosty ten, kto sexuje a pritom sam seba povazuje za nezreleho..a co tam z teba odhryznu na tej gynde preboha? sexovat si sa nebala? tehotna si asi tazko..ked do teba chlapec neejakuloval, uz dvakrat si mala menstruaciu..tak co stresujes? prsia ta bolia zo stresu? wtf? mas tyzden pred menzesom..je normalne ze citis prsia..och boze!

97Lenka17

Ahoj, ja som mala presne také isté bolesti ako opisuješ, spustil sa rad vyšetrení, nakoniec mi dala gynekologyčka tabletku od bolesti, lebo mi nič nezistili a potom to prešlo, doma mi sestra povedala, že som mala stuhnuté brušné svalstvo, ale narozdiel od teba mi nechodil menzes :/ Tehotná určite nebudeš , neboj :)

petra.sramko

dakujem PANIKA, trošku si ma skludnila, lebo tie bolesti prs som mala len dneska, a tiež si myslím že len zo stresu

petra.sramko

Idem tam lebo mám tie bolesti v podbrušku už dlho. A test som si robila ešte pred menštruáciou (1O.2.) a ten vyšiel negatívny, ale deň pred menštruáciu som spala s chlapcom ktorý do mňa len vošiel a potom ani neejakuloval.

panika

Peti, nepises, kolko mas rokov...neskusala si domaci HCG test? Bola by si trosku kludnejsia...a teraz priamo k vysetreniu - nemas sa coho bat, urcite bude vsetko v poriadku. Samotne vysetrenie nie je az tak hrozne, zeny sa ho boja viac, ako treba. Drzim paste a AK BUDES ok, HLAVNE UVAZUJ O ANTIKONCEPCII...usetri Ti vela nervov do buducnosti. A co sa tyka bolesti tam a tam..my zeny sme velmi senzitivne, vsetka ta bolest moze byt zo stresu a strachu