Ahojcek babule,tak som sa konecne rozhodla,do jula potrebujem dat dole 10kg zacinam v pondelok je tu niekto kto ma podpori a moze chudnut so mnou? Zacinam s 90 dnovkou dufam,ze to vyjde cvicit budem asi v praci ;o)
ZACINAM S 90-dnovkou V PONDELOK PRIDA SA NIEKTO???
Keituskaa, tak co zacala si? ja zacinam zajtra!!
Moj znamy vydrzal s tohto 90 dnovou dietou pol roka a zaroven cvicil.Schudol vyse 35kil a ked skoncil s dietou tak sa mu kila nevratili spat ale nadalej si dava pozor na to co je,zaroven cvici ale uz nemusi drzat drsne diety.Moja sestra ma tuto dietu uz viac ako mesiac.Zo zaciatku to islo tazko lebo si musela odpustit vsetky dobroty sveta ale teraz to nelutuje,schudla 10kil no ona aj dost vela cvici.Ja si myslim ze zalezi od metabolizmu kazdeho cloveka.Niekomu to pomoze a niekomu nie.Ja som schudla vdaka cajom a po piatej som nejedla a moja vaha sa mi udrzuje.Dost zalezi aj od odhodlania a vydrze...
pekna bab,sky je tvoj nazor na orechy a schudnutie
Zázračné recepty na schudnutie, ako "delená strava", "ryžová kúra", "atkinsonova diéta", "ryžová kúra", "diéta podľa krvných skupín" a podobné bulvárne výkriky ženských časopisov, či knižných bestsellerov sú klam a mam. Zarobia redakciám a autorom. Ale obézni pri nich len strácajú čas, za ktorý by mohli naozaj schudnúť natrvalo.
Dievcence, 90 dnova rozlisovacka je dobra vec, pretoze ja sama som studovala uz absolutne vsetky metody na svete (zila som 17 rokov v Japonsku a 10 rokov v Australii), rozhodla som sa zobrat si zo vsetkych to najlepsie a predsa nakoniec vyhralo stare dobre pravidlo - mensie davky a dobra rovnovaka. Vela salatov, vela polievok a hladne nebudete, kazdy tri hodiny a male davky ale roznorade potraviny.
Mne este pomohla jedna stranka, ktoru mi kamoska poradila, je to zdarma a pre-programuje mozog a metabolizmus. Pozeram ju kazdy den 20 minut, liecive obrazky posobiace na spalovanie tukov a metabolizmu. Nohavice mi zacali padat uz po 2 tyzdnoch kombinacie diety a stranky. Ked pojdete na straku, kliknite na "YOUTHENING" a pozerajte ju 20 minut (musite pockat asi 2 minuty kym sa obrazky ztiahnu a vy ich uvidite). Ich stranka je:
www.energizingtechnologies.com
ja som zacala s 90 dnovkou pred mesiacom, vydrzala som 16 dni, sice som schudla a zo zaciatku ma to drzalo ale potom som sa nevedela sustredit na nic ine len na to kedy a co budem jest..bola som z toho nervozna a nakoniec som ju porusila asi na 4 dni a pribrala polku toho co som schudla, takze zaruceny jojo efekt.. teraz som zacala rozumniejsie papam castejsie a menej, ziadne prisne obmedzenia a uz s vahou tam kde som prestala s 90 dnovkou.. to je moja osobna skusenost
mysli na to ze dieta nestaci, radsej cvic
kym zacnes s nezmyselnou dietou, po ktorej priberies este viac, ako si schudla, skus sa pozriet na www.chudnutie-ako.sk. Da sa tak schudnut natrvalo a bez jo-jo efektu, je tam presne vysvetlene, co treba jest, a co robit, ked sa ti podari schudnut. Odporucam :)
v com spociva ta 90 dnova dieta??