Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umývanie vlasov

Príspevok v téme: Umývanie vlasov
Catali_na

Ako často si umývate vlasy vy?
+ poprosím vás odpoveď na moju otázku. Škodí častejšie umývanie vlasom? Ja si ich totižto umývam 3x do týždňa a to vždy v nedeľu, utorok a štvrtok (cez týždeň musím každý druhý deň, lebo mastnejú no a cez výkend som doma takže to je jedno) Čítala som na toto umývanie dosť článkov, ale podstatne sa rozchádzajú. V jednom tvrdia, že vlasom vobec voda nevadí ani neškodí a že ludia, ktorým sa mastnia vlasy už v priebehu pol dna od umytia, nech si kludne umývajú vlasy aj každý deň. Oproti tomu v "múdrych knihách" som čítala, že vlasy sa majú umývať každých 10 dní.. Pre boha veď mne po 4 dňoch (počas leta) možete na hlave vytápať masť :D takže teraz neviem, ako je to podľa vás?

orchidejka

dost casto, niekedy kazdy den ale snazim sa to obmedzovat na kazdy druhy den. viem ze je to pomerne casto ale mne nenormalne mastneju vlasy a dost k tomu napomahaju aj zehlicky ci kulmy.
a co si sa docitala v "mudrych" knihach ze kazdych 10dni akoze to by clovek vyzeral jak bezdomovec keby si kazdych 10dni umyval vlasy a navyse kolko malych zivocichov by sa mu v nich naliahlo :P cize kravina na n-tu...radsej take knihy ani necitaj alebo bez s rezervou taketo informacie co sa dozvedas