Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste si vybrali ?

Príspevok v téme: Čo by ste si vybrali ?
Maniacal

Zdravím vás ... ! :) Chcem založiť túto tému lebo myslím že sa s ňou stretlo dosť ludí ... Nemal som nikdy dobrú prácu..vždicky som robil pomocníka svoje remeslo som nikdy neskúšal...Hlavičku mám dobrú naraz mi prišiel e mail ohladom práce...Začal som chodit na školenia ako obchodný zástupca...Administratívny pracovník..povedal som si fajn,vyskúšam zahodiť monterky a chodit krásne v saku a v kravate ako som vždicky mal sen...ako tak dni ubiehali..prichádzali dalšie školenia..další ludia..další tým...a a pri tom som pomaličky zabúdal na svoju priateľku s ktorou som už dosť dlho ... bohužial mám teras na výber podpísať zmluvu a pracovať na sebe,na svoejej kariere a zarábať slušné peniaze na tieto pomeri až moc slušné...stále ma vábia od firmy dostanem Iphone čo je fakt videl som ludí ktorý ho majú ale to nieje podstatné...skor to že by som pracoval stále preč...chodil by som po celom slovensku..na Semináre,školenia a pod...jeden výkend v tatrách..druhý v martine..cez týžden zas v iných mestách a stále nemal by som čas ani na vlastnu holku načo mi je taký plat ked som neni s človekom ktorého nadovšetko milujem ? dosť ludí by povedalo vykašli sa na vztah rob karieru budeš sa mať dobrr..iný že by im stačilo 450 eurový plat ale bol by s človekom na ktorom mu záleži..bojím sa že spravím chybu...cesty napet už nebude ...tak mám velkú dilemu bud stratím ju alebo prácu na ktoru som dlho čakal ...

Maniacal

Som si istý že ju ... ale nie že či robím správne...vždicky som si vybral len ju ... práca sa dá nájsť hociaká

bevas

pracu. uz len to ze uvazujes o tom, ci si vybrat ju alebo pracu, resp. si si neni isty, je znakom niecoho nie tak uplne isteho.