Dobrý deň ... Rozišla som sa s priateľom preto lebo začal byť agresívny a chladný. začal to robiť po 2 rokoch zo sekundy na sekundu sa zrazu zmenil a dovolil si položiť na mna ruku. Už neviem ako ďalej ako mám zistiť odpoveď na toto :( Veľmi ma to trápi lebo ho milujem ale nechcem aby ma bil. On mi stále tvrdí že už sa to nezopakuje je o tom presvedčený vidím že sa trápi že som sa sním rozišla. Myslíte že takýto človek by sa dokázal zmeniť ?
Agresívny muž
Uz zasa tie reci s "koledovanim"?Cindy, ak ta bavi behat po spickach okolo agresora, aby si si nahodou krivym pohladom "nekoledovala" to je tvoja sukromna vec. Ak niekto utoci fyzicky a hlavne ak je to vo vztahu silnejsi na slabsieho tak nie je priestor na ziadne debaty o koledovani. Jednoducho od agresora prec. Pretoze je velka sanca, ze sa to opakovat bude a najma ak mu to dotycna odpusti. Milionkrat zena vytoci muza, muz zenu, deti rodicov, pes majitela...je to dovod na fyzicky utok?Ak sa niekto nevie v hneve ovladat bude lepsie s nim nic nemat.
Slobodna, Tvoje feministicke nazory neboli len v tomto prispevku. uz predtym som sa divila co pises pani co riesi dilemu s partnerom, ze
"som fakt rada že nemám manžela a deti...manželstvom ženy strácajú odvahu a vlastné právo na šťastie."
vsak ke dma deti musi mysliet hlavne na ne, nielen na svoje stastie
a suhlasim, ze muzi nemaju co otlkat zeny, ale nevieme nic o situacii, mohlo ist o skrat - to sa moze stat naozaj kazdemu, nielen muzovi, videla som aj zeny v skrate zautocit na inych ludi a neviem ci to nebolo agresivnejsie ako muzi.
alebo ho pisatelka mohla vedome vyprovokovat, ja som raz rozzurena roztrhala expartnerovi pas- dal mi facku, ale nemozem sa teraz stazovat ze bol zly, sama som si ju vedome vykoledovala
Zivot nie je ciernobiely
za mna rozhodne nie, kopnut do riti s rozbehom..ak by na mna muz s ktorym nemam este ziadne vazne zavazky vztiahol ruku, bolo by to posledne, co urobil..nevieme sice podrobnosti, ci islo "len" o facku, ci bitku..ale nemas s nim ani deti, nie ste majetkovo spati..tak co riesis? a ze radikalne feministicke nazory??? tukam sa do cela..
Cindy35 máš pravdu, mala by som asi patriť medzi zúfalé ženy, ktoré sa nechajú radšej obtĺkať, žijú v domácnosti s mužom, ktorý je prítomný v ich vzťahu len fyzicky, len aby som nebola slobodná. Evidentne si jedna z nich, keď ma napádaš a dosť ťa to škrie, však? Rada, aby sa dievča nenechalo biť je podľa teba feministická??? :))
Pravdepodobne to urobi znovu, ja by som sa nevracala. O chlapa z ktoreho by som mala strach nestojim.
Slobodna, podla tych radikalnych feministickych nazorov zijes dobrovolne alebo zo starodievockej nudze cnost?
ako môžeš milovať niekoho kto ťa zbil? Nie, taký človek sa nezmení- ak to urobil raz, urobí to znovu. Keď mu odpustíš on si to v podvedomí uloží - bitka je ok, môžem to robiť ďalej, jej to nevadí. Zobuď sa, alebo sa nechaj obtĺkať.
Uvadzas malo informacii, tazko ti radit. Nevieme co sa stalo, preco na teba polozil ruku a o co islo, ci len o miernejsiu facku alebo nejaku vaznu bitku.
zalezi ako casto sa to dialo a pocas akej doby. co ho vyprovokovalo? take veci sa nedeju zo dna na den.
ak to bola len jednorazova zalezitost, brala by som to ako skrat- moze sa prihodit takmer kazdemu