Alkohol

Príspevok v téme: Alkohol
frederika33

dobry den, mam otca alkoholika, ktory pije uz dlhe roky, t.j. cca 35rokov. zo zaciatku to bolo celkom v poriadku ale pred desiatimi rokmi zacal pit alkohol s liekmi, neurol, ibalgin atd.a zostaval dost agresivny. pijaval tak po tyzdni a potom bolo dobre. a takto sa to stale dookola opakovalo. az raz padol a vzali ho do nemocnice a od vtedy pat rokov nepil. lenze kedze pred troma rokmi oslavoval okruhle vyrocit tak zasa zacal. zo zaciatku to to bolo v pohode ale postupne sa to iba zhorsovalo. uz pije mesiac v kuse, skoro nic neje a uz zjedol asi cca 400 pirul z toho 80%neurol a dost mu z toho hrabe. je nejake vychodisko z tejto situacie?

Luciana3911

RHTP
Ja mam tiež otca a pije,lenže ja si myslím že nieje alkoholik,ale ma psychickú poruchu.Cez týždeň chodí do práce,je v pohode, a príde výkend a ide ich doma pomaly pozabíjať.Ja tam už chvala bohu nebyvam,ale mama a brat ešte hej.Neviem vobec ako na takehoto človeka treba ísť,ako sa knemu spravať,tak aby sa začal normalne chovať,neurážal mamu,vážil si ju,aby sa konečne uvedomil čo vlastne chce.Vie mi niekto poradiť?