Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vytok-macmiror complex

kler

a este ked ste to uzivali mavali ste problemy s bolestami v podbrusku a s vytokom ako krv?nechapem co to ma znamenat

lea

Kler, uz si to presne napamatam, ale pozri v navode. Ak mas daku rozsirenejsiu bakterialnu infekciu, myslim, ze tych 12 to dobre prelieci. a je tam ta vyhoda, ze to posobi aj proti mykoze, ktora sa inak zvykne vytvorit po takychto lokalnych baktericidnych liekoch. Inak ja som si to kupila aj do zasoby, ked sa mi vidi, ze nieco nie je v poriadku, dam si raz do tyzdna preventivne..

lea

Ja som ich tiez brala a velmi mi pomohli. myslim, ze nema vyznam ich brat pocas menstruacie, lebo sa hned vyplavia. treba si to vlozit vecer pred spanim a do rana zaucinkuje.

hp

nuz z osobnej skusenosti neviem, ja som to vzdy brala az po menstruacii, ale ked sa mas liecit, tak aj pocas nej si myslim... v tom nie je velky rozdiel... a po menstruacii sa chodi vzdy na kontrolu...(teda ked mas nejake trable...), pretoze pred menstruaciou sa doktorovi tazko vysetruje....vtedy je prostredie dost zahlienene...(ale to len na okraj)
takze ber ich poctivo a skoro sa vyliecis...

kler

tak to je supis len stale neviem ze ci sa to bere pocas menzesu ci ako ked mi povedal ze si mam dat6 a prist po menzese hmm

kler

to mi vravela ze mam vlozku pouzit a to ich mam brat cez kramy bo doktor povedal ze mi staci len 6 ze 12 je jak pre kona a vecer si to mam dat a zas v lekarni a sestricka ze 2x.ale asi sa riadim doktorom.bo mi povedal ze po kramoch mam potom dojst a pomohlo ti to?ci jak to funguje?

hp

no ja som tie tabletky mala... davaj si na ne pozor... vzdy pouzi vlozku, a dostatocne absorpcnu, lebo to dost farbi, ja som nadavala ako pohan :-)
Uzivaju sa ako ti urci lekar...ja napr... 2x do dna...ale velmi mi to nevyhovovalo, tak som ich brala len vecer... No a ako sa to pouziva: tu tabletku si musis vsunut co najhlbsie do posvy