Stratená duša

Príspevok v téme: Stratená duša
Adrien

Ako si nájsť partnerku, keď si ľudí nepúšťam vôbec k telu? Vyhýbam sa citovému putu. Mal som dve \"priateľky\", ale tie vzťahy stroskotali kvôli mne, kvôli tomu aký som. A po rozchode mi v podstate ani nechýbali. Čím viac ma chceli spoznať, tým väčší \"múr\" som medzi nami vytváral. Ja neviem, ja by som potreboval asi nejakú stratenú dušu ako som ja, aby som mohol byť sám sebou s tou dotyčnou..

dafaq

a preco si ich nepripustas k telu?
to podla mojho skromneho nazoru znamena, ze im neveris.
ak niekomu verim, tak s nim idem na skaly liezt :D lebo viem ,ze im verim..
i ked to je blbe porovnanie.. lebo nemam horolezectvo v porofoliu..

osobne to robim tiez tak, ze najskor je mur vysoky 100% a potom postupne "buram" tehlu po tehle, ak mam 7. zmysel v dany den aktivny, tak zhodim 1% a pozeram co to s dotycnou osobou urobi.. ak zhodi nejaku tehlu aj on(a) tak zhodim dalsiu.. a takto az do 0% (otazne je, ci 0% existuje..)

je nemozne byt bez "muru" - taky clovek neexistuje, ak ano, jedine dochodca co naletel pracovnikovi SPP co jej vybielil pokladnicku..

mozno mas nejaky BLOK, alebo sakra silnu MALTU medzi tehlami..

Ale dost sa negujes

'A po rozchode mi v podstate ani nechýbali."

ale zaroven

'Lenže pod tou maskou je to samá depka,.."

dafaq? :D

a takto to funguje aj s kamosmi? kolegovia? vsade mas mur?

absolutne nerozumiem ako chces s niekym zit, ak tam ma byt nejaky MUR, aj keby tam bol mur z oboch stran, to je potom blbost, nie? :D

a co znamena MUR ???

akoze sa ta spyta ze "co robis?" a ty neodpovies "lebo mur" ? ci ako ?

alebo nejake viac osobne otazky a tam narazi na mur ?

sam seba spoznas cez inych ludi :D

the same

a odkial si? ja ta pochopim lebo mam sialene negativne zmyslanie a vsetko vidim iba z tej najtragickejsej stranky mam asi socialnu fobiu, depresiu, extremne zmeny nalad..inak nechodim k psychiatrovi a neberiem ziadne lieky, mam priatelov a dokazem fungovat normalne...mozno by sme si rozumeli :D

zewa

Iných ľudí nezmeníš. Môžeš zmeniť jedine seba. A aj to chceš, keďže si sem napísal. Nemyslím si, že nájsť si podobnú partnerku je dobrý nápad. Mal by si najskôr nájsť a spoznať seba. Sám vidíš, že by si to chcel inak. A ako môžeš spoznávať niekoho iného, keď nerozumieš ani sebe? Keď u teba tento proces nenastal. Skús sa vydať touto cestou.

Adrien

Doremi, ja potrebujem niekoho s kým by mi bolo dobre, s kým by som si rozumel. Vždy, keď nejakú nejakú zaujmem, tak je to väčšinou na tú moju "masku". Tvárim sa v pohode, pôsobím ako flegmatik, mám vtipné hlášky. A som taký, že každý sa mi vykecáva, berem každého taký aký je a nikoho nesúdim. Lenže pod tou maskou je to samá depka, depersonalizácia, dezilúzia, cítim, že nikde nepatrím, i keď sám si to spôsobujem, trpím proste. A preto by som asi aj ja chcel nejakú takú kôpku nešťastia, lebo normálnu babu som s týmto odplašil. Veď mám aj skúsenosti. Snažili sa niektoré povzbudiť, "natlačiť mi do hlavy, že život je krásny", ale prestalo ich to baviť po čase. Ja nepotrebujem toto, ja potrebujem len, aby ma niekto pochopil.

n-ella, každému dovolím ma spoznať len po určitú hranicu

n-ella

Adrien, toto je presne o mne. Moj problem (okrem inych z radu mnozstva). Nikomu nedovolim, aby ma blizsie spoznal a kazdeho odozeniem aj za cenu toho, ze by si mal o mne zvysok zivota mysliet, ze som totalna ****.

doremi

tak toto ozaj doverne poznam :D akoby som o sebe citala, heh. len podla mna ked sa stretnu dve taketo rovnako "zamurovane/ bloknute" povahy, asi sa tento problem nemoze vyriesit. podla mna potrebujes presny opak seba, aby ti ukazala, ze sa to da aj inak a vobec to nie je na skodu, ci uz pre aktualny vztah al. aj vsetky ostatne do buducnosti :))