odkedy som mala zdravotne problemy strasne som sa zacala pozorovat....kazdu vec ktora sa mi udeje si najdem na nete a obavam sa vsetkych moznych diagnoz.neviem ako z toho von.stale som nervozna, myslim na vsetko zle, od nervov som aj 5krat denne na wc a pritom mam milion dovod byt stastna.zacala som siahat po alkohole, ten mi ako tak pomoze....prosim poradte mi co mam robit.uz som zufala...
Prilisne pozorovanie sa
tiez to poznam, po operacii srdca som bola 4x na "kontrole" lebo sa mi nieco nezdalo. Az lekar mi povedal, aby som sa tak nepozorovala a ukludnila sa, lebo stres to este zhorsuje.
Ale tiez si myslim, ze by sa ti zisla nejaka pomoc. Mozno len par sedeni u psychologa, aby si nasla spravny uhol pohladu na seba a tvoje zdravie.
Može sa to prejaviť po prekonaní choroby, že sa viac pozoruješ. Ja mám tiež občas vo zvyku sa sledovať, ale mňa to do druhého rána aj prejde. Myslím si, že ak to siaha už tak ďaleko, že máš potrebu siahať po alkohole, mala by si asi navštíviť psychológa, to už veru normálne nieje. Lepšie ako bez doktora by to išlo, ak by si si to sama akosi nahovorila, že Ti nič nieje a všetko je v poriadku, ale to Ťa bude stáť mnoho mnoho síl...