Tehotenstvo

*/*

Dobré ránko stará mama, Hartel je predrazený, tam cvakáš vsetko...zmen gynekologa.Namiesto vypytovania vo fore si si mala vypýtat cenník a to by si potom kolabovala

Sisa123

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať,tehulky,chodim ku doktorovi Hartelovi,som veľmi spokojna,som v 14tt dnes som bola na vyštreni screening plus nejake geneticke testy plus ultrazvuk..Ked som odchadzala,skoro som odpadla,povedala mi sumu 25O e??Ma s tym niekto skusenosti???....je to veĽmi drahe v 17tt mam ist na druhý odber,to budem opať tak platit??....ďakujem,za odpovEď

Laurina22

Zalezi od ochorenia,moj muz ma psoriazu ale vo velmi miernej forme,tiez sa na to musim informovat u gynekologa a pediatra

cane

Hormonalny antikoncepciu som brala 5 rokov, pred troma tyzdnami som ju vysadila . Pocas nasledujucich dni som mala pohlavny styk nechraneny, a pocitala som si svoje plodne dni a zrovna pocas nich som mala pohlavny styk pricom sa partner urobil do mna. Od tohto incidentu je to uz 8 dni , z toho 6 dni mam bolest bradaviek a sem tam bolest v podbrusku. Aka je sanca , ze som tehotna? Su to priznaky tehotenstva, alebo len priznaky , resp. neziaduce ucinky z vysadenia antikoncepcie??? Prosim o poradenie

gimienkis

Väčšinou je pravdepodobnosť 50%. Ale neplatí to pri všetkých kožných ochoreniach. Viem, že táto šanca je pri psoriáze.

angela85

zalezi od toho ake to je ochorenie, daj si do googlu tvoje ochorenie a dedicnost a precitaj si o tom, alebo sa priamo spytaj svojho lekara, co ta na dane ochorenie lieci

Najčítanejšie články