Ahojte chcela by som sa opytat chystame sa s priatelom mat babatko.Mam kozne ochorenie aka je pravdepodobnost ze to zdedi aj babatko ??
Tehotenstvo
Dobré ránko stará mama, Hartel je predrazený, tam cvakáš vsetko...zmen gynekologa.Namiesto vypytovania vo fore si si mala vypýtat cenník a to by si potom kolabovala
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať,tehulky,chodim ku doktorovi Hartelovi,som veľmi spokojna,som v 14tt dnes som bola na vyštreni screening plus nejake geneticke testy plus ultrazvuk..Ked som odchadzala,skoro som odpadla,povedala mi sumu 25O e??Ma s tym niekto skusenosti???....je to veĽmi drahe v 17tt mam ist na druhý odber,to budem opať tak platit??....ďakujem,za odpovEď
Hormonalny antikoncepciu som brala 5 rokov, pred troma tyzdnami som ju vysadila . Pocas nasledujucich dni som mala pohlavny styk nechraneny, a pocitala som si svoje plodne dni a zrovna pocas nich som mala pohlavny styk pricom sa partner urobil do mna. Od tohto incidentu je to uz 8 dni , z toho 6 dni mam bolest bradaviek a sem tam bolest v podbrusku. Aka je sanca , ze som tehotna? Su to priznaky tehotenstva, alebo len priznaky , resp. neziaduce ucinky z vysadenia antikoncepcie??? Prosim o poradenie
Väčšinou je pravdepodobnosť 50%. Ale neplatí to pri všetkých kožných ochoreniach. Viem, že táto šanca je pri psoriáze.
zalezi od toho ake to je ochorenie, daj si do googlu tvoje ochorenie a dedicnost a precitaj si o tom, alebo sa priamo spytaj svojho lekara, co ta na dane ochorenie lieci