Klabax - antibiotikum pomohol vám?

RNG

Nuz v prirode je hromada antimikrobialnych, ktore nemaju ziadne skodlive postranne ucinky a casto su ucinnejsie, ako predpisove lieky. Na ureaplazmu odporucam najma extrakt z olivovych listov a cvarvacrpol z oreganoveho oleja, ale aj NAC a serra-peptazu na odmaskovanie a na znicenie samento, burbur, coumandu a banderol
Nic s tychto neznici zivotne nevyhnutnu zdravu probioticku floru v crevach, co prakticky kazde atb spravi automaticky.

suzanne132

Ahoj. Ja mam s klabaxom otrasne spomienky. Po tyzdni mi zacalo byt zle, mala som pocit ze skolabujem, vyhadzalsa mi jazyk, srdce mi bilo raz pomalsie a ked som vstala len na wcko tak aj 100x za minutu, nevladala som prejst ani par krokov, nechutilo mi jest hoci som chcela, mala som tlaky na hrudniku, sumelo mi v usiach, a lekari na to vsetko len ze to je psychika, ze to nemam z toho, schudla som za mes.nechcene 10kil, psych.problemy nemam mat preco a nemyslim si ze vyhadzany jazyk a ostatne su zo psychiky, nemala som psych.problemy a aninemam dovod ich mat a ja som to krava teda dobrala a spravili zo mna blazna, brala som antidepresiva a b12ky a pribrala som 13kil, zazila som strasne peklo a tie lieky mi nezabrali takze mi nasadil lekar dalacin a ten bol zazrakom v pohode a zabral..takze ja mam velmi zlu skusenost..teraz beriem doxyhexal ale zacinam sa podvedome bat uz :( mam za sebou 10.tabletku a prislo mi nevolno nachvilu od zaludka ale uz je to prec..beriem aj probiotika a preklinam si milenca :) (ureaplazma) krasny prednarodeninovy darcek a este mi aj tvrdi ze nemal nikoho..:) haha