Zdravim, volam sa Filip. Kedysi som maval silne depresie, fakt dost silne...nic ma nebavilo, mal som hrozny strach a tak dakej, asi to poznate...bol som na psychiatrii a nasadili mi antidepresiva, po 3 mesiaoch uzivania mi depresia doslova uplne zmizla vdaka tym liekom, zil som stastny zivot ako predtym.
Antidepresiva stale berem a som vpohode, avsak vcera sa stala dost stresova situacia pre mna a znova ma to zacalo nejak chytat...ako je mozne ze aj napriek liekom ma to znovu chyta ? za kolko by to malo znova prejst a dat sa to do normalu ?
Navrat depresie
Alebo si pozri toto - ja som sa jednoducho do tohoto asi zamiloval :)
Stres je bežná súčasť života, aj hnev a smútok. Tých pocitov sa tabletkou nezbavis. Snaz sa nepríjemný zážitok hodiť za hlavu. Ak ťa to neprejde ani o dva týždne, povedz to lekárovi.
filip, ty si bol hospitalizovany? napis co tam s tebou robili
Viac na antidepresivne lieky a ich casto pochybnu ucinnost pozri
healthland.time.com
Depresie su sposobene nedostatkami roznych neurotransmiterov. Tieto sa v tele stale tvoria a stale spotrebuvaju. U niekoho ich nie je dost, a tak isto v strese sa podstatne viac spotrebuvaju, takze nastane nizka hladibna=depresia.
Stress treba zo zivota odstranit co najviac, lebo sposobuje nie len nervove problemy ale stovky inych zdravotnych.Pozri cez google.sk pod rng stres , ako na to, ci uz doplnkami cvicenim , a meditaciou.
Fevarin 100 kazdy vecer
lieky mozu casom prestat ucinkovat. Mozno je to len kratke zakolisanie a prejde to. Neviem, ake liky beries, niekedy staci zvysit davku.
ale ako je mozne ze sa to vracia ked berem lieky ?
Filip, ide jar možné to je, ale to sa nedá posudzovať hneď po prvom dni. O zhoršení sa dá hovoriť, ak príznaky budú pretrvávať 2 týždne a viac.