Vyhádzaná na ramenách a hrudi v 6 mesiaci tehotenstva ... alergia? či?

Lulita

bolo to priserne, preplakala som noci, nedalo sa s tým spat, strasne to svrbelo, palilo, na internom si mysleli, ze mi zlyhava pecen, neviem, ci su aj miernejsie formy, mne na koznom nepomohli, akrat mi nasadila dietu, ze ked som porodila som mala postavu topmodelky hned :)) a to bolo vsetko, v lekarni som si kupila excipial a tym sa natierala,a le fakt nic nepomahalo, az porod, tym sa vyriesili vsetky moje zdravotne problemy, uz by som sa bala byt zase tehu, mala som kadeco

miselaK

no cakam chlapceka, ale nemam to take vobec ako ty, asi mozem povedat chvalabohu, muselo to byt pre teba strasne ... ked tak asi skocim za koznou, nech na to mrkne ...

Lulu2011

vsetko ok, zdravy, krasny :) nikto mi nevedel povedat, preco sa trapim, mne aj chceli tehotenstvo skor ukoncit kvoli tomu, ked som sa vyzliekla a videl ma primar celu zakrvavenu, proste sa to stale zhorsovalo plno malych cervenych svrbiacich vyrazok, tak ma hnali urychlene na krv, lenze tam nic nezistili az ja som na zahranicnych strankach sama nasla, ze to je tehotenska dermatitida, necakas nahodou chlapca?

Lulu2011

ja som sa tiez v tehu vyhadzala priblizne v 6-7 mesiaci, ale mna to strasne svrbelo, nakonec som drzala dietu, ale nepomohlo, az ked som porodila to preslo a bola to tehotenska dermatitida, maju to vacsinou zeny, co cakaju chlapcov, tam sa biji hormony navzajom, ak to nie je to, moze to by zo zlcnika, ak dieta na nho tlaci

miselaK

no vzdy sa snazim veci - aj nove, vyprat v tekutom prasku bez avivaze ... dufam, ze to nemoze nejako vplyvat na malicke ...jedna doktorka mi odporucila nejest paradajky a pomarance, nejem aj tak vyrazky ostali ...

TinaM

nekupila si si nejake nove oblecenie a zabudla si ho vyprat? pripadne zmena parfemu, pracieho prasku, sprchoveho gelu, teloveho mlieka...