Uz mesiac poctivo bojujem s chudnutim, ale neuspesne. Potrebujem dat dolu 5 kg. Za posl. tyzden som dokonca pribrala 0,5 kg. Pritom jem malo. Ranajky sojovy alb. grahamovy rozok, nizkotucne maslo a med, desiata bud vynecham alb. si dam nizkot.jogurt, obed klasika bez polievky, olovrant kava s nizk.mliekom a vecera zelenina s tuniakom, cottage alb. Acidko. Kde robim chybu?
Preco sa mi nedari schudnut?
Pri tej vahe/vyske by si nemala az tak skrtit stravu, jedz jednoducho zdravo, to uplne staci. Hlavnym klucom bude sa zacat hybat, potrebujes aerobnu aktivitu (beh, bicykel a i.).
Ak budes tak malo jest, tak okamzite ako zacnes jest normalne budes priberat, pretoze si mozes spomalit metabolizmus.
áno,málo ješ,a nepravidelne,mala by si mat aj pravidelný pitný režim,ako už bolo písané.Olovrant a desiata by malo byt nejake ovocie,a začat sa aj zdravoo stravovat-čo zvykneš obedovat a večerat?dost malo si napisala.
Pitny rezim dodrziavam - vypijem 2-3 l vody alebo zeleneho nesladeneho caju. Vazim 65,7 kg a meriam 170 cm. Viem, ze podla BMI je to ok, ale mam speky na bruchu, stehnach a zadku. Nie som na to zvyknuta, dlhe roky som vazila 59 kg. Pohyb teraz nemam, to je pravda.
No podľa mňa dosť málo ješ.Pi maximálne 3 litre čistej vody.
Ja som mala objednáného trénera a poviem ti že prvý týžden som pribrala 1,5 kg a potom to šlo krásne dole:)
Trpezlivosť.
a co pohyb a pitny rezim? kolko vazis a merias?