Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka na RNG

Príspevok v téme: Otázka na RNG
hejter

Ahoj RNG, poprosil by som ťa o radu. Bral som týždeň antibiotáka, po nich ma trošičku pobolieva žalúdok, chcel som sa spýtať, ktoré probiotikum by si mohol odporučiť. A ďalej, niečo na posilnenie imunity, čo by si mohol odporučiť?? Alebo ktoré konkrétne vitamíny? Mám veľmi zlú stravu, málo výživy, som ochotný aj priplatiť viac za kvalitný doplnok.

RNG

Ja radim len prirodne doplnky alebo bioidenticke, tj take, ktore telo nie je schopne rozoznat od prirodnych a v tele rovnako pracuju ako prirodne.

RNG

Inac dobra strava sa neda nahradit zlou + doplnky. To nepracuje.
Doplnky su len pridavok k dobrej strave, lebo aj najlepsia strava dnes ma niektore veci chybajuce, ako napr mselen jod, zinok, vitaminy C E a D-3, tiez mikrovlakniny a probiotika.To radim kazdemu, ak si chce zlepsit zdravie.

RNG

Po atb treba zasadne brat hromadu mikrovlaknin a kvalitne probiotika, aby si si obnovil znicenu crevnu floru.
Na zaludok je hojive pozut 2 tabletky DGL pred kazdym jedlom
a brat dlhodobo aloe vera, odporucam najviac suchy(freeze dried) koncentrat, kde je zachovane najviac hodnot aloe a zaroven je to daleko najlacnejsie na pouzitie.Swansonvitamins.com ma napr krabicku 5o gramov, koncentrat 200:1 tj po rozriedeni vodou je to 10 litrov za dvacku(dolarov)