Dobrý deň, na tvári mi po vyrážke (alebo skôr vrede) zostala hlboká jazva. Nie je veľká, ale keďže mám ako keby dieru v líci, vidno to... Prosím Vás poraďte mi niečo účinnné, moja kožná mi dala kopu letáčikov o krémoch, ale ja chcem niečo, čo je overené a naozaj to pomôže. Som žena, samozrejme, že mi takáto nepekná ozdoba na tvári vadí. 5 mesiacov som tam mala ten vred, ktorého ma nikto nevedel zbaviť a keď sa podarilo, teraz tá jazva. :/ Som už zúfalá. Ďakujem
Hlboká jazva na tvári
Na atroficke jazvy (priehlbinky/jamky) contractubex nezaberie, ani ziadny iny krem, tychto jaziev sa zbavuje najtazsie, je nutne stimulovat kolagen v mieste jazvy mechanickym narusenim pokozky aby sa vytvorila nova vrstva pokozky a jazva sa vyhladila, to sa zatial da dosiahnut bud frakcnym laserom alebo dostupnejsim dermarollerom, a aj to chce trpezlivost a nezaberie u kazdeho. Ako bolo spomenute mozno sa este casom vyhladi jazva sama, ak je pomerne cerstva.. drzim prsty.
ahoj..je to individualne, niekto pochvaluje contratubex, ini vravia, ze s nim je to beh na dlhe trate... ja som ho pouzivala a nic,...na druhej strane som vysolila velke peniaze aj za silikonove kremy, ktore su zevraj spicka a nic... teraz chodim na laser a ani ten nepomaha... myslim ale, ze na hlbsie jazvy je lepsi ten contratubex...
Agnes999 max. mesiac a pol , chcem si kúpiť contractubex na to, myslíš, že to pomôže??
Ako dlho tam tu jazvu mas? Predpokladam ze nie dlho. Ono sa to casom zvykne dost zlepsit a na tvari sa hoja jazvy ovela lepsie ako inde na tele. Ak by to tam ostalo aj po niekolkych mesiacoch, najidealnejsie riesenie bude navstivit plastickeho chirurga.