Tiky, svalstvo, psychický problém?

Príspevok v téme: Tiky, svalstvo, psychický problém?
Epox

Zdravím mám 21 rokov...a posledný mesiac som si všimol dosť nezvičajnu vec ... neviem či mi chýbaju vitaminy alebo aký problem mam...ohladom svalstva..stále mikám pravou rukou dokolečka potom prestanem,aj ked v klude sedím za pc to stále robím alebo ked zaspávam...mozog hovorí prestaň ale telo pogračuj niekedy to je neovládatelné..postupne mi to prechádza do nohy neviem čo mam robiť.. pri tom si natahujem lavú stranu svalstva pod rukou .. .kružím celým ramenom ... neviem ako si mam pomocť..niesu to tiky...nerobím to náhodne ...viem že to robím ... niekedy aj 4 hodiny ked sedím...stres ? alebo psychicka porucha ? alebo aký je v tom problém ? niekedy aj ked stojím pri aute alebo soferujem tak furt trhám rukou a dostáva sa to do štádia že to nemožem prestať robiť ...neviem čo to može byť ale lekár tourettov syndrom vylúčil...alebo zlý spánok ?nikdy som niečo podobné nemal bojím sa že to budem robiť celým telom .. vykrúca ma .. lieky neberiem žiadne..bral som lexaurin bohužial dosť som pil na lieky ale už pol roka som čistý bez alkoholu ... depresie nemávam .. vdaka za odpovede