Ahojte , študujem v druhom ročníku gymnázia . V prvom ročníku som si myslela ,že všetko bude skvelé a že si nájdem blízkych priateľov . Boli sme partia 5tich dievčat , fakt sme si rozumeli ... Keď som však mala priateľa , všetko sa zmenilo , začali ma odsudzovať a hovorili , že už s nimi nie som atď . pritom to vobec nebola pravda ,chodila som stále s nimi von , rozdiel bol len v tom ,že som napr. šla domov o pol hodku skor ,aby som sa stretla s ním ...Potom som mala ešte pár vzťahov-nevzťahov , ničč vážne ,len stretnutia , randenia , ktoré nevyšli ... Ale potom som to už tajila, lebo som nechcela počúvať aká som hrozná ..
Jedna z nich mi bola príšerne blízka, vraveli sme si všetko a teraz neviem ako s ňou vycházať , i keď navonok to je fajn .
V jednu noc sme mali párty , kam som neprišla ,lebo som v tú noc zostala vonku s priateľom a tiež som ísť nechcela , kvoli zdravot. problémom - aj tak som nemohla tancovať atď.
Začali ma ignorovať ....po operácii som sa vrátila po 2 mesiacoch do školy a sme opať spolu -partia.
Ale už jej a ani moc im nedoverujem , nehovorím o súkromí , vzťahoch nič .
Ale ona ... Som viac-menej jednotkárka a teraz sa jej darí v škole viac - čo mi dáva pocítiť , Vždy práde za mnou ako zle napísala test - pritom nakoniec má lepšiu známku ...
Robí však veci ,ktoré mám robiť ja ... Kvoli mne a tomu ,že chcem cviči´t -začala aj ona ,čo sama povedala , že ja som ju naviedla - to je ok , ale stále mi to pripomína ,aby mi dala najavo,že ja nemožem. Chce ísť na školu kam ja , maturovať z toho čo ja ...
Ja nežiarlim , len ma trápi ,že sa mi snaží ublížiť , nech je to čímkoĺvek .. Som s ňou v triede a je s mojimi kamarátkami , tak ju nemožem ignorovať , no trápi ma ako sa správa , ako chce byť lepšia , byť oblúbenejšia atď ...
Ja sa snažím neporovnávať,každý máme vlastný život , ale v známkach ma to štve , chcem aby bolo vidieť ,že sa snažím a pri jej správaní ma to ešte viac štve .