Sestrin nahy frajer

Príspevok v téme: Sestrin nahy frajer
Lenka11973

Mam spolocnu izbu so svojou sestrou, Chodi k nam jej frajer, pricom spolu vecer spia v jej posteli nahy. Stava sa ze ked pridem do izby vecer, tak on spi odkryty tak ze mu je vidiet jeho vtaka. Taktiez potom ked sa neskor zbera domov, sa postavi a nahy sa oblieka pricom ho nezaujima ze ho vidim ak akurat nespim...
Aky postoj by ste mali k tejto veci vy? a ako by som mala reagovat ja? vekovo mame okolo 20 rokov.

Vendulka

Ja bych na tvem miste Lenko vzala mobilni telefon a odfotila by jsem ho a povedela mu, ze to dam na internet. Myslim, ze tohle by mnelo zabrat.

hlas

Saa v tom nevidí žiadnu vedu :) Keď som si prečítal jeho príspevok, tak ma až zamrazilo, ale tak všetci sme iný, aj keď toto asi nikdy nepochopím :D Predstaviť si, že moja vlastná sestra, vyhoní vtáka svojmu priateľovi priamo predomnou, tak to veru by som asi rok nemohol kľudne spávať, a asi 5 rokov by som nechcel sex vidieť ani o ňom nič počuť.

jankoz162

Taktiež v tom nevidim vedu :)
Mne priatelka taktiez v jej spolocnej izbe urobí :) ... Mne to neprekaza, priatelke zjavne tiez nie ...trochu adrenalin ale super :)

Saa

Preboha,robíte z toho takú vedu že až.Čo sa jej úprimne môže stať z toho keď vidí vtáka?Buďme už trochu objektívny.Na svet sme pričli oblečení?Ja som napríklad bol tiež raz v izbe a moja ségra svojmu chalanovi v mojej prítomnosti vyhonila vtáka.A to je už o dosť delikátnejšia situácia.Prežil som to a som tu.

Sito

zacni ho balit ak bude nahy uvidis ako bude segra ziarlit ze jej ho chces prebrat a hned bude chodit oblecenyAlebo ked budete sami doma zacni jej chvalit aky ho ma pekneho vtacika zadocek?????

Manzel12343

Ja. Si neviem predstavit, ze by som sa mal ukazat nahy pred manzelkinou sestrou. Je to moja intimna sfera, ktora nepatri cudzim ludom. Podla mna tym ten chalan nieco sleduje...

sewie

ja som segrinmu frajerovi zakazala co i len chodit po bte len v trenkach-proste som mu povedala nech sa pakuje obliect ...bodka! hento je podla mna nedostatok respektu voci tebe, aj zo strany tvojej sestry!

blecha

no, ja by som s tým problém určite mala, a to aj keby som bola tebou, alebo tvojou sestrou a jeho frajerkou.
Povedz sestre, že nech si naňho dohliadne, že nemáš záujem obzerať mu vtáka, a či jej to nevadí.

A prečo spia nahí pre boha, keď sú v izbe s tebou?!

A možno ide chalanovi o to, aby ste to urobili v trojke, nenápadne ťa namotáva :DD
ale asi mu to nejde :DD