Ahojte ,mam 32 rokov som obycajna baba ktora trpi trochu depresiami ale nie je to az take hrozne ako to znie :)Touto cestou by som si aj ja rada nasla priatelku s ktorou by som mohla pokecat,ist na kavicku,na nakupy alebo proste robit nieco co by nas spolocne bavilo.Ked mas aj ty podobne problemy nevadi aspon sa pochopime.
Nemam priatelov
nirv - krásne napísané :)
Neviaz sa na ľudí, v konečnom dôsledku si aj tak vždy a všade sama.
Cafte cafte vsak napiste vsetci maila sa dohodneme a pojdeme niekam sadnut hihi
mimka2
Ahoj ja som z Ba
ahoj bellami. aj ja nemam kamosov .a mozem za to ja?som trosku naladova mam so seba myndraky :)..mam 27zachvilku a som tak sama . okremsyna a muza. ale viem ze potrebujes niekoho kto pozna tie depresie a pochopi ta :)...fakt taku aby ste spolu sa cez to preniesli napr mna :).neviem odkial si mi.
Ty si taký obetavý Lost. Tak prídi a budeme všetci chodiť spolu na kavu, caj, zmrzku, prechádzky a iné kultúrnonekultúrne stretávania. :D
aj ja som v BA, aj ja depkoším, aj priťahujem sebe rovnakych. ale ani mi to nevadi. treba sa nejako podporovat v nedepkošení. :)
Bellami nikdy nesmieš hľadať niekoho s tým istým problémom ako máš sama. Trochu trpíš depresiami??? To znamená asi toľko, že si smutná a potrebuješ pri sebe niekoho veselého. A ak chceš byť aj pochopená tak choď kľudne na kávičku ale s niekým kto má iný psychický problém ako sú depresie.