Potrebujem vediet odpoved na otázku. S priatelom sme sa milovali a dal to domna celu davku. Bolo to styri dni pred menzesom. Aj som ho dostala o den skor ako som mala, a za 28 dní som opet dostala nacas menzes mozem byt v tom aj tak? Ked som uz 2x dostala nacas menzes?..Babetko by sme aj prijali...len neviem ci mozem byt tehotna...Dakujem za odpovede.
Som v tom ci nie?
Mám 28 dnový
Shy : :) je to smiešne viem, ale nevedela som ako to napísat a prvé slovo ma napadlo to ako som to napísala..
shy - :)))
bla, bla, jedna povedala, nie nie si, ak mas 26-29 dnovy cyklus, NIE JE TO MOZNE
Dal do mňa celú dávku :DDD
Pýtam sa preto lebo som čítala, že výnimky sú a neraz jedna aj pred menštruáciou otehotnela..Ide mi o to, že menštruáciu dostávam na čas a je silná ako vždy..
4 dni bez menstruaciou sa neda otehotniet, pri normalne dlhom cykle
No bolo to počas neplodných dní. No a zatial mi nemeškala menštruacia a mám ju silnu a ako vzdy bolesti vsetko..preto sa pýtam..a ak uz niekto bol aj tehotný počas menštruacie nechapem tomu...
Ehm ja somkrvacala kazdy mesiac, a az na zaciatku 4.mesiaca som prisla na toze som tehu.
Bolo to zrejme počas neplodných dní, keď dostávaš menštruáciu na čas, nič nepociťuješ, tak je nepravdepodobné, aby si bola v tom. Ale ak chceš, tak si sprav test.
Veľa párov sa snaží mesiace, aby otehotneli, do teba sa urobil raz a dostávaš menštruáciu na čas...
Asi to do teba bude musiet dat este raz