Dobry den, chcem sa len spytat ze chcela by soom si spevnit ruky pretoze pri paziach mi trosku ovisa koza ale nepoznam ziadne cviky mozte mi poradit? dakujem :)
Posilnenie ruk... "mlandrave ruky "
Dakujem za rady :) ale keby sa dalo mohli by ste sem pridat aj nejake videa ako mam cvicit...tie najlepsie :)
Dakujem moc
nathalia: Neni problem! :) Moja mama na stavbe robila vtedy. Pohlad na jej ruky stal za to. Ani moc tato nemal vtedy take svaly :D
namiesto činiek, ak sa ti nechce kupovať, môžeš použiť aj fľaše s vodou, len sa horšie držia :)
a kliky sú všeobecne fajn, takmer na celé telo. nikdy som ich nemala rada, lebo ma nebavilo, že spravím ledva tri, aj to tie na kolenách, ale pár mesiacov dozadu som sa naštvala... a už na ne nedám dopustiť
Ak chceš fakt jednoducho, nič nechceš kupovať, tak kliky. Veď dviháš na rukách svoju váhu.
mirko,ale ked je to dievča-žena,tiež má ísť na stavbu???:)
Mesiac na stavbe a svoje ruky nespoznáš :)
Ako mľandravý chlapec som pomáhal na našej vlastnej stavbe a paráda... keby len ruky :)
oprava-mala som 1,5-a boli ozaj tažke,
kúp si iba 1kg-vé.
neodporučam 2kg,ja som mala 1kg,a boli fakt tažké,radšej lahšie,a cvičiť dlhšie.
Cinky.jednorucky...podla toho ake uvladzes ale pre zeny su vraj naj 2kg, a cviky ti najde google, najlepsie je najst niekde videa, a podla toho lebo dost zavisi aj od sposobu ako vykonas ten cvik.