Dobrý den, jsem studentka 3. ročníku vyšší odborné školy zdravotnické v Praze. Tento rok končím a tématem mé absolventské práce je: Kvalita života pacienta s inzulínovou pumpou. Kde zkoumám jak změnila pacientům inzulínová pumpa život. Tím to bych Vás chtěla poprosit, zda by se našel někdo, kdo vlastní inzulínovou pumpu a by byl ochoten mi vyplnit dotazník. Dotazník mohu poslat emailem. Je anonymní. A vaše vyplnění mi moc pomůže při vypracování své práce. Děkuji mnohokrát Ptáková Eva
Inzulínová pumpa
Rád bych poznamenal, že z hlediska vazby tazatel-respondent jsou dotazníky na Vyplňto.cz při výchozím nastavení absolutně anonymní.
K porušení anonymity může dojít pouze v těchto specifických případech:
1) součástí dotazníku je dotaz na osobní nebo kontaktní údaj
2) dotazník je rozeslán respondentům s unikátním parametrem za url (každý z oslovených respondentů má vlastní unikátní adresu); ve výchozím stavu není unikátní kód přidělován, přidat si ho tam může případně tazatel "manuálně"
3) dotazník je poslán cíleně pouze jednomu konkrétnímu respondentovi, který jej vyplní
Eva,
pokiaľ pošleš dotazník e-mailom a človek, ktorý ho vyplní Ti ho e-mailom vráti, tak to už nebude anonymný dotazník!
Väčšina odpovedajúcich si totiž kvôli zachovaniu svojej anonymity nebude zakladať anonymné e-mailové konto na niektorom free mail servri, pretože si neanonymitu takéhoto dotazníka ani neuvedomia...
Urob si dotazník na niektorom z voľne dostupných servrov pre tvorbu dotazníkov. Dotazníky sa dajú urobiť aj na Google Docs.
Tu máš adresy niekoľkých takýchto servrov:
www.oursurvey.biz
www.vyplnto.cz
www.iankety.sk
O takto vytvorenom dotazníku síce nemožno tvrdiť, že je úplne anonymný do bodky, ale má oveľa vyšší stupeň anonymity ako keď sa vyplnený dotazník pošle e-mailom. :-)