Som bez prace a ubija ma to

Príspevok v téme: Som bez prace a ubija ma to
Trisha123

Dobrý deň,

som uz dva mesiace bez práce....ubíja ma to strašne...skúšam všetko možné, ale akosi sa mi nedarí nájsť si ju. Vsetci su prekvapení, bo som mladá, pekná, šikovná baba. Len vždy mi to miesto vyfukne niekto iný. Uberá mi to na sebavedomí...:-(((...poradte kde a ako este možem príst k práci??..a ako si vyplniť voľný čas doma?...dakujem!

Mimulus

winki - ja mám vyštudované veľmi špecifické povolanie a mne ostáva len jediné. Že začnem podnikať. Robil som už v 11 firmách a všade to bolo o tom istom. Neserióznosť, vykorisťovanie, pohŕdanie zamestnancami...atď

winki

Záleží od toho čo chceš robiť....ak ti na tom nezáleží tak naozaj pobehaj po meste všetky možné pobočky, obchody a firmy a strč im životopis. Pokiaľ, ale chceš naozaj pracovať na nejake pozícií v nejake firme tak musíš čakať......vo vacsích, alebo zabehaných firmách tak ľahko nových zamestnancov nepríjimajú. Ja som napr. čakala pol roka.

Mimulus

Ja som bez práce už skoro rok :D Ak budeš tak dlho bez práce tak to je len záťaž na psychiku. Ale ak ti môžem poradiť a si z BA tak skús toto

www.profesiadays.sk

Klasik12321

Uved viac info - napr.
2 mesiace bez prace - co si robila naposledy a preco si to tam ukoncila?
Odkial si?
Aku mas skolu?
To vplnenie volneho casu doma by si mala stravit bud zhananim prace osobne alebo si citat a podavat inzeraty, resp. sa hlasit do personalnych agentur.
Poznam 2 mlade baby z Rimavskej Soboty, ktore si prenajali byt v Bratislave a nasli si do tyzdna pracu, cize aj takto sa to riesi. Kto chce a nie je lenivy pracu urcite zozenie.

ververka

pozeraj si clanky o tom ako uputat na pohovore, co hovorit, co radsej nie, ako sa spravat.

dalej si kludne davaj rozne kreativne ulohy, citaj knihy.

zalezi to od toho co chces robit, aky typ prace vykonavat. vzdelavaj sa v tom odbore, googli si rozne stranky s pracami, nielen profesiu. chod na dni kariery, ktore budu o chvilu.

precitaj si www.hladacipokladov.sk
su tam velmi uzitocne veci.

dva mesiace je este fajn doba, mam znamych co hladaju aj rok a to su v bratislave.

hlavne sa nelutuj!

nathalia09

dala som si žiadost do tesca a ma hned zobrali:)
ak chceš ozaj robť,musíš si pochodiť po meste,a všade sa pýtať,ak nie tak na nete,či v novinach si popozeraj,ale lepšie je ked si pojdeš do mesta a všade sa popýtaš,že máš záujem o prácu.