Zapal moc. ciest

Príspevok v téme: Zapal moc. ciest
Kacka028

Ahojte,
mam palenie pri moceni, chodim casto a uz asi druhy den vkuse pijem urologicke caje a kupila som si urinal tablety..
Vcera som mala doruzova sfarbeny moc tak som chcela ist k obvodnej.. Dnes som ale dostala menzes tak neviem co robit lebo takto mi vysetrenie zarucene nespravi..

Viete niekto ci lekari predpisuju atb bez vysetrenia pri znacnych priznakoch alebo nie? Este som takyto problem nikdy nemala.

Lebo neviem ci prezijem vikend dost to boli.
Mate nejake skusenosti co zabera prosim?

orchidejka

normalne prines z domu moc ked nechces ist tam a ona urobi rozbor mocu, urcite jej vyskocia bielkoviny lebo mas prave menstruaciu (mne sa zobrazili a to som mala den po M) a tak isto krv v moci. aj ked jej nepovies ze mas prave svoje dni, ona to zisti a rovno sa ta na to opyta. takze ak ta to boli, utekaj rychlo k doktorke. predpise ti potom atb. urinal a urologicke caje pi dalej, najlepsie by boli aj brusnice, moze ti to pomoct resp. zmiernit

Laara

ATB urcite nedostanes bez vysetrenia..ak mas zapal, treba spravit rozbor mocu..ci tam nemas krv (ta bude, nakolko mas menzes) alebo bielkoviny..musis mat nalez, aby ta mohli liecit..urcite zajdi k lekarovi a normalne doktorke povedz ze mas svoje dni, ona sa ta na to aj tak opyta..nech zapal vcas zacnes liecit..nechci zostat v tomto stave cely vikend..ver mi, viem o com hovorim..drz sa