Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocit tucnoty

Príspevok v téme: Pocit tucnoty
Mirusia

minuly rok som dost schudla (cvicenim a pravidelnym stravovanim) pri vyske 173 cm som mala 75 kg a po schudnuti 57. Teraz koncom roka som pribrala na 65 a davam to dole, teraz mam asi 61 kg. To vlastne ani nemusim spominat, problem mam ten, ze som ostala strasne ,,zavisla,, na tej vahe, vidim sa strasne tucna, stehniska obrovske traslave a vpredu s velkymi svalmi, aj ked mi trcia v predu na hrudi rebra, brucho vytrca...zjem rano rozok a uz citim ako naberam na vahe, hned panikarim. ked vsak zjem len suchar alebo cerealia tak som z toho nervozna lebo mi to nechuti a nezasyti a takto dookola, stale sa v zrkadle kontrolujem a stale sa vidim tucna. aj keby som tak neviem sa zbavit tych ,,okov,, ze mi to strasne vadi. zase chcem jest bez pocitu viny, nepremyslat ci uz mozem, ci uz je cas a mat vycitky potom. chyta ma hroza pri pomysleni, ze priberiem co i len kilo

mishita

Mirusia. Dosť nezdravo sa stravuješ. Jesť treba 5 krát denne, malé porcie (rožky v žiadnom prípade ak chceš schudnúť). Cereálie sú tiež veľmi kalorické. Samozrejme, treba začať aj športovať ak máš problém s prebytočným tukom na bruchu a stehnách. Skús www.posilka.tv Veľmi to pomáha

97Lenka17

Ahoj, ja mám 177 cm a mala som 62kg, bola som spokojná, ako som prišla na strednú tak so mňa zostala anorektička som schudla na 50 kg a teraz sa napchávam všetkým možným len nech priberiem :)) a darí sa, radšej buď so sebou spokojná ako skončiť ako kosť, vlastná skúsenosť, ak potrebuješ trošku spevniť tak sa viacej hýb a budeš sa cítiť super :)

nirv

Inak ja jem päťkrát denne, a nepriberam, teda pokiaľ nezacnem jesť sladkosti. Tak kľudne jedz, ale zdravo. Suchare sú o ničom, to je len muka. Vyziva o ničom. Normálne pestrú zdravú stravu ;) čo najviac živej.

nirv

Tucna nie si, ale asi potrebujes spevnit, cvicis? Nechudni, začni sa venovať aktívne nejakému športu, potom môžeš aj viac jesť bez výčitiek lebo to spalis a premenis na pevne svalstvo. Ľahko sa to hovorí vsak :)) tiež mám ten problém, že som mlandrava.

olivienka

uaaa, najlepší nábeh na anorexiu... nesmieš si hovoriť, že máš traslavé stehná a neviem čo, preprogramuj si hlavičku na to, že si krásna ;) a že ak aj priberieš, slnko vychádzať neprestane! neviem presne, ako na to, musíš si to len opakovať, a mať sa rada :)
btw., ja som rovnako vysoká ako ty a tvoju váhu som mala naposledy pred 6,5 rokmi a čo by som za ňu teraz dala :) ale som na najlepšej ceste, aj keď to ide pomaly :D ale takýchto myšlienok, ako máš ty, sa stále snažím vyvarovať, lebo to je najrýchlejšia cesta do pekiel... vôbec motivovať sa tým, že som hnusná tučná a chcem byť krásna chudá je úplne nanič... radšej si hovorím, že som pekná už teraz, tak čo ešte potom, keď schudnem tých cca 10 kíl :D