Arasidove maslo

Satoo

Dobŗý večer , Arašidové maslo je skvelá mlska v objemovej ale aj rysovacej fázi . Ja kupujem už dlhé roky toto 100% arašidové maslo .fitnakup.sk

MajkaBXL

Najjednoduchsie a najzdravsie arasidove maslo si pripravite tak, ze kupite lupane neprazene arasidy, date to do mixera a 3-4 minuty rozmixujete. A aspon viete ze v tom nie su zbytocne E-cka :)

denisa37

okrem toho, co ste spominali, mavaju ho aj v kauflande, ja ho mam rada na sposob suhajdy, roztopim cokoladu a do papierovych kosickov dam lyzicku arasid. masla, zalejem cokoladou a necham stuhnut, mnamka :)

Nephilim

ja som u nás kúpila arašidový krém 93,5% arašidov, sol a rastlinný tuk, 2,60
v obchode so zdravou výživou:-)

Nephilim

ja som kúpila teraz v galante v obchode so zdravom výživou arašidový krém, 2,60 stál, tak pozri podobné obchodíky, ale dá sa kúpiť v lidli ako už bolo písané

Slecna A.

vzdy, ked je v lidli "americky tyzden", kupis ho prave tam. Bud klasicke arasidove, alebo s kuskami arasidov. Neviem na co to chces ty, ale vyborna je rozpustena cokolada (kvalitna samozrejme) s lyzickou arasidoveho masla a so slahackou :) Mozes si to dat v hoc akej cokoladovni, ale priprava je tak jednoducha, ze ja si to robievam doma :)