Vratenie tovaru

orchidejka

ak si to kupovala priamo v predajni, tak je to mozne. kazda predajna ma svoje podmienky co sa tyka vracania tovaru, ja osobne som sa este nestretla s tym, ze pri nevyhovujucom nakupe peniaze vracaju, vzdy si mozes vybrat nahradny tovar v minimalnej hodnote povodneho alebo bohuzial - nechat ten povodny.
ak by to bolo kupovane cez internet, tam mas zakonom urcene ze je do 7 dni pri tomto type nakupovania mozne tovar vratit bez udania dovodu, kedze predtym si tovar nemohla vidiet

lost

V baumaxe mi vratili cash, ale to bola reklamacia sprchovej hadice co pretekala.. nemali taku na trhu, asi preto mi dali cash..
netusim ci to mozu no, ale poukazka nie je zla volba, mozno sa zide, ci podarujes inemu :)
ale bohuzial nedokazem teda odpovedat na tu tvoju otazku :/

Iba Katka

Ešte by som sa chcela informovať o vrátení tovaru tentokrát ja.

Tovar bol zakúpený včera, doma som prišla na to, že je nevyhovujúci a tak som ho dnes šla vrátiť. Jedna sa o predajňu Baumax. Tam mi bolo povedané, že oni peniaze nevracajú, že buď si mám niečo iné vybrať, alebo mi vystavia poukážku v hodnote toho tovaru.

To môžu?

Iba Katka

Dobierku ti nemusia zobrať, to je hlúposť posielať to na dobierku. On odmietle zaplatiť, musí vidieť čo v tom balíku je a v akom stave je tovar. On ti vrátiť peniaze totiž nemusí ak je tovar poškodený tvojou vinou, alebo nedajbože mu pošleš kameň. Pošleš to ako normálny balík, či to poistíš už závisí od ceny tovaru. Ak niečo stálo páru eur, tak sa to neoplatí poisťovať, no ak to bol napr notebook, tak určite. Predajca ti potom má poslať peniaze na účet a nie dobierkou.

gglsjf

o ci ti vraia peniaze nema nic spolocne s poistenim balika. poistuje sa balik na poste v pripade straty balika. ked ti ho posta strati tak ti ho zaplati sbmu podla poistenia. ci ti firma peniaze za tovar vrai zavisi natom ci si splnila vsetky podmienky na vratenie penazi

gdhdh

dobierkou ani nahodou. ako normalny balik. mozes si ho dat aj poistit ked chces. nato sa spytas uz na poste . ale nieje to potrebne.

smile13

co vlastne znamena poisteny balik? myslim ze dobierkou to nepojde, pretoze ked sa posiela na dobierku tak to treba zaplatit pri preberani, cize tam neodkontroluju ci je tovar v poriadku
a postovne mi nevratia, to uz som vopred vedela ze si ho hradim sama
inak dakujem za rady

nozdramima

myslím len do 7mich dní v povodnom obale a aj doporučujem s nimi internetovu komunikáciu áno na dobierku do ruk firmy.