Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest palca na nohe

Príspevok v téme: Bolest palca na nohe
domonika29

ahojte... moj problem je ze ma dnes strasne uz cely den boli palec na nohe...nezakopla som, nejako som si nan neublizila...nic take...proste ma boli od rana ako slak... ako keby ma bolel klb... googlila som a vygooglila ze by to mohla byt dna...ale ja neviem, mam 29 som zena stravujem sa celkom fajn, aj ked nie som najstihlejsia... nepijem...velmi vynimocne...
ja neviem z coho by ma to tak mohlo boliet... je aj trochu spuchnuty.. ten vankusik na palci je taky zdureny... ani ho nezohnem... nie este nan stupit, to je bolest...
viete mi niekto poradit...
dala som si ibalgin teraz a natieram ho cely den fastum gelom...

Steve M

Takto ak pijete jeden deň iba vodu tak na druhý deň odporúčam dlhú prechádzku ale s niekym aby ste si pokecali prestane to boleť veľmi sa to oplatí

nikitka33

caute, mam v podstate podobny problem. Tiez ma takmer nepretrzite boli palec na pravej nohe (alebo teda ten klb). Lava noha je v poriadku a vykrivenie oboch palcov je veeelmi mierne a rovnake na oboch nohach. S tym palcom som nikde nenarazila, proste zacal len tak boliet. Niekedy je to miernejsie a niekedy intenzivne. Boli to aj ked som v klude a nemam ziadnu obuv.
Bola som aj na testoch a vsetky vysledky boli ukazkove, DNA sa vylucila. Ale zatial mi nikto nepovedal co to moze sposobovat.

matway

Prečo bolia palce na nohách? Je to najhoršie prekrvovane miesto v tele. Telo produkuje kyselinu mocovu a spolu s kyselinou hippurovou /produkt pečeni pri detoxe / by ju mali vylúčiť ľadviny. Ak je schopnosť ladvin obmedzená,kyseliny sa začnú v prstoch hromadiť. Tieto usadeniny prilákaju baktérie. V mieste výskytu potom dochádza k opuchom a samozrejme bolesti. Treba si vyčistiť ľadviny, zlepšiť krvný obeh,a vylúčiť zo stravy konzervanty.

valika51

Ja mám tiež problém s palcami na pravej nohe.2a3 palec mi od jari začal slabo trpnuť, nebolel.Neskoršie v mieste pod nimi pociťujem slabšiu bolesť pri kráčaní, ktorá sa časom stupňuje, najmä pri dlhšej chôdze.pri topánkach s tenkou podrážkou je to vtedy utrpenie.Ked je noha v klude tak palce nebolia.Nemám opuch, len mám pocit ako by som mala stale pod palcami plochý kamienok.Zatial som s tym nebola ulekára. Čo to môže byť ? Je pravda že mavam bolesti chrbtice v spodnej časti !

lotor

Na dnu je najlepší liek,Cholchicum
dispert,použiť každé 3 hodiny 1 tabletku po dobu 2 dní,opuchy a bolesť ustúpia.Piť veľa tekutín/cca 4litre/čaje-voda kombinácia.Píšem,lebo tieto bolesti som prežil.

domonika29

hm...tak to ste ma nepotesili... ale dakujem... uvidim rano co bude... ako bude...a neviete kolko to asi tak trva ked to uz zacne boliet... den-dva...tyzden... potom je pokoj nejaky cas a zase..?? to som sa nikde nedocitala...
nerada chodim po doktoroch... a bola som teraz pred 2 dnami s kaslom...doslova ma vypoklonkovala s nejakou alternativnou liecbou .. na kus papieriku mi napisala kvapky co si mam kupit, zas musim povedat ze zabrali...ale tak za tu cenu co stali by som jej ich oplieskala keby nie... ide mi o ten pristup, aky teraz maju k pacietom niektorí doktori... otras... idem tam len ked uz ozaj musim... a dufam, ze teraz to tak nebude... mozno je to z uzkej topanky... ale tie som mala v pondelok naposledy... uz hladam vseliake moznosti... no nic..uvidime...

vibrio

asi naozaj dna, podla opisu to sedi, v kazdom pripade by si mala ist k lekarovi a dat si vysetrit hladinu kyseliny mocovej..hoci vek na to nesedi,ale mozes mat geneticke predispozicie..liecis si to dobre, ale ak je to naozaj dna, treba to riesit dlhodobo u lekara..