Dobry psycholog/psychoterapeut v NR

Mimulus

Jednoducho ak sa chceš porozprávať tak si postav pred seba zrkadlo :D Nemusíš platiť a aspoň sa vyrozprávaš :D

zewa

Ku psychológovi nemusíš ísť len s problémom. Niekedy sa človek potrebuje vyrozprávať. Nikto ťa nebude vyhadzovať a pri najlepšom sa aspoň dozvieš, že si v poriadku a ak náhodou nie, pomôžu ti. A stáť ťa to nebude nič, pretože ti to preplatí poisťovňa.

Ajmy

Alebo asi tomu pripisujem len velku dolezitost. A ked budem na to stale myslet nic sa nevyriesi, nie som ani prva ani posledna, ktorej sa to stalo a uz druhy den o tom neustale citat na internete nie je bohvieco. Asi staci trosku pozitivneho myslenia a sebavedomia :)

Ajmy

Ok, dakujem Vam. Neviem sa stale rozhodnut ci tam mam ist. Chcela by som sa porozpravat ohladom socialnej fobie, nie je to take hrozne,ako som si citala prispevky na internete niektorych ludi, fakt im nezavidim. Len minule sa mi stala taka vazne trapna vec, a ma to spolocne nieco so soc. fobiou a nechcem aby to zaslo neak dalej. Samozrejem pri niektorych veciach som bola vzdy neak nervozna, ale vravim nechcem aby to bolo horsie. No v podstate to nie je take hrozne, mozno keby si poviem, ze nemam na to myslet apod. problem by bol prec ale nie je to take jednoduche. Len ci ma oni neposlu prec, kedze nemam moc velky proble. Co mozem stratit, ak tam pojde? Okrem eur v penazenke :D. Oplati sa tam ist a mimochodom nebude vadit ak sa budem najprv hanbit o tom rozpravat? Trapne mi to bude neskutocne to uz viem teraz :) Dik.

Jane_3sto18

Možno aj pán Zabák vo fakultnej nemocnici, ked som bola hospitalizovaná na psychiatrii, mal s nami skupinové terapie a je veľmi, veľmi dobrý, čo som si všimla, ale netuším, či berie pacientov...