Dobrý deň.Mám 17 rokov a už dlho mám problém pri močení po sexe resp. orgazme, v podstate už asi od začiatku onanovania (teda odvtedy, čo som začal ejakulovať, onanovať som začal už v 10-11). Ide o to, že keď nejdem na záchod pred sexom/onanovaním (resp. mám aspoň malé nutkanie ísť na záchod), tak po akte mám VEĽKÚ chuť ísť na WC. To by ešte nebol problém, keby som to \"nutkanie\" nemal STÁLE, aj keď sa vymočím. Potom mám neustály pocit močenia, aj keď už zo mňa nič \"nejde\", teda ak tam sedím, tak sa snažím dostať zo seba niečo a keď niečo málo výjde, tak to niekedy aj VEĽMI páli, ale potom mám na chvilku pocit uspokojenie, teda pocit na močenie sa na chvilku stratí, ale po chvílke je tu zas. Takto trávim na záchode aspoň pol hodiny (niekedy aj hodinu), potom sa to ustáli a už nemám chuť na močenie. Prosím o radu, vysvetlenie.ĎAKUJEM
Problém pri močení po ejakulácii
to mam aj ja ale nie pokazde ale moze to bit maly zapal alebo mykozu alebo prostata.Prostata je ze mas neustale pocit na mocenie a par kapek a hotovo a za noc to je aj 20x