Tehotná aj napriek MS a HAK. Ako sa s tým zmieriť, ako to oznámiť partnerovi?!

Príspevok v téme: Tehotná aj napriek MS a HAK. Ako sa s tým zmieriť, ako to oznámiť partnerovi?!
janeczz

Ahojte,
dnes som dostala "riadnu po papuli". Sama neviem či plakať či kričať od zúfalstva!

Vzhľadom k tomu že beriem HAK (4roky!) chodievam k dr. každé tri mesiace na kontrolu. Dnes som bola u dr., robila mi ultrazvuk a zrazu mi začala dávať zvláštne otázky, či mi nebývalo zle, či som nie som unavená či som nepribrala, či som brala HAK normálne, či som mala krvácanie v prestávkach. A keď som sa ňu nechápavo pozerala tak mi povedala že som na začiatku 13týždňa! Potom mi ukázala na ultrazvuku to malé stvoreniatko 5,5cm, jednoducho zažila som poriadny šok. nečakala som to.
Moj partner dlhodobo pracuje v zahraničí, vlastn som ho skoro 6tyzdnov nevidela a zrazu mu mám povedať toto? Veď si pomysli že som sa zblaźnila.

Neviem si predstaviť čo bude ďalej, som zmatena.

janeczz

no pre tie nase zaciatky sme si aj vysluzili doma "milych" slov, ale tak teraz ked sme starsi uz to i okolie vnima inak. no spravi sa to jednoducho musi sa to spravit len netusim ako

janeczz

M25- ja mam 21 on 31, sme spolu skoro 6rokov. a zili sme spolu od 18tich len on momentalne pracuje v zahranici.
a deti sme planovali ale az o par rokov ked by sme si dali dokopy pracu, byvanie.

M 25

nuž, ked potrat nechceš, chceš si ho nechať, povedať mu to musíš ..

správaš sa, akoby ste boli spolu mesiac a ty si ostala tehotná ?! :D
kolko máte rokov?? žijete spolu??
o detoch ste sa rozprávali už?? kedy ste ich plánovali??

janeczz

m25-- viem ze mu to povedat musim resp poviem ,len sa bojim toh oako bude reagovat co bude s nami dalej ako to zvladneme.
a nad potratom by som ani neuvazovala.
Len som nechela ani tak skoro dieta.

M 25

na potrat sa už nedá ísť, čo?
keby sa dalo, chod.. ak ti to dieťa robí taký problém..
ked nie, raz mu to povedať musíš .. a spoločne prídete na to, čo a ako dalej ..