Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotná aj napriek MS a HAK. Ako sa s tým zmieriť, ako to oznámiť partnerovi?!

Príspevok v téme: Tehotná aj napriek MS a HAK. Ako sa s tým zmieriť, ako to oznámiť partnerovi?!
janeczz

Ahojte,
dnes som dostala "riadnu po papuli". Sama neviem či plakať či kričať od zúfalstva!

Vzhľadom k tomu že beriem HAK (4roky!) chodievam k dr. každé tri mesiace na kontrolu. Dnes som bola u dr., robila mi ultrazvuk a zrazu mi začala dávať zvláštne otázky, či mi nebývalo zle, či som nie som unavená či som nepribrala, či som brala HAK normálne, či som mala krvácanie v prestávkach. A keď som sa ňu nechápavo pozerala tak mi povedala že som na začiatku 13týždňa! Potom mi ukázala na ultrazvuku to malé stvoreniatko 5,5cm, jednoducho zažila som poriadny šok. nečakala som to.
Moj partner dlhodobo pracuje v zahraničí, vlastn som ho skoro 6tyzdnov nevidela a zrazu mu mám povedať toto? Veď si pomysli že som sa zblaźnila.

Neviem si predstaviť čo bude ďalej, som zmatena.

olivienka

janeczz, to je skvelé, tak ja držím palce, nech všetko dobre dopadne :) je dobre, že aj priateľ sa teší, spoločnými silami zvládnete všetko

janeczz

Ahojte ozyvam sa az teraz, priatel to zobral velmi dobre. Neveril no potom takmer sa rozplakal. A teraz sa tesime obaja. V skratke odpovede na vase dotazy- s priatelom mame perfektny vztah ale nemame vlastne byvanie, on pracuje na 10tyzdnovky na zahranici ,sme dost malo spolu chceli sme prv uyriesit pracu, byvanie a zrazu sa plany zmenili.doteray som netusila ze som tehu ziadne nevolnosti nic, k dr chodim kazde 3mesiace pretoze od predoslej hak som mala po case zle pecenove testy. A na potrat je neskoqo a i tak by som to nechcela.

M 25

alibi, nevnucuj sem svoj názor na potrat.. kedy konečne ty pochopíš a budeš natolko inteligentná, že každý o tom rozmýšla inak?? každý má na to svoj názor?? tak klídek , hej? lebo padne na teba asteroid dnes :D

Nikus1939

necchem byt zla ani nic ani strasit bola som na tom rovnako a bohuzial v 7 mesiaci mi umrelo dietat ko:( takze chod ked tak viac krat na vysetreni baabtka lebo HAK je fakt zla vec!:(

nirv

Prečo by si mal priateľ myslieť že si sa zblaznila:))) veď dieťa sa nezjavi zo dňa na deň. Každý normálny človek vie, že tehotenstvo trvá deväť mesiacov. Bojis sa toho že neuverí že je jeho? Ale to je jeho problém. DNA testy sa dajú spraviť v pohode po pôrode, len tá narušená dôvera potom hmmm...ak si neverite...

nirv

Ale no taaak, veď je to krásne! Gratulujem ! A žiadne čierne myšlienky, vsetko je tak, ako ma byť. Máš priateľa, ktory ťa ľúbi, a čoskoro budeš mať nádherné dieťatko! To je dôvod na radosť:) chápem že si v šoku, ale naozaj je to DOBRÁ vec, nie zlá. O chvíľu ťa šok prejde a začneš sa tešiť na to malé mrnave:)