Dobrý deň, mám 18rokov od 11rokov sa venujem cyklistike , momentálne jazdím preteky slovenského poháru, veľa zahraničných podujatí. Som v prvej 5. na Slovensku.
Bohužiaľ túto zimu mi kvôli problému s kolenom padla psychika po 7rokoch systematického treningu, a skúšal som takmer dva mesiace fajčiť marihuanu nie je to žart je to pravda. Ponúkol mi túto možnosť jeden priateľ, s tým že ma uvolní a celkovo mi pomôže- to bola jedna časť pravdy. Druhá vec je tá ktorá sa mi momentálne deje, nedávno som s tým prestal pretože som sa akosi sám prefackal a znovu si povedal čo je pre mňa dôležité a prvoradé. už 6dní som nemal žiadnu \"trávu\". Nechystám sa v tom pokračovať, bohužiaľ mám následky bojím sa že budú dlhodobé,
- pri hlbokom nádychu a nasledovnom výdychu poriadne zakašlem bez kašlu mi to nejde, úplne ma to dráždi v krku.
- miestami mám hlieny v nosnej dutine.
Po konzumácii marihuany som tento problém nemal, po jej vysadení ho mám hneď.
keď som začal hulil som jointy kde bolo 60% marihuany 40%tabaku, potom som dával cez sklenku (väčšinu času) a zopár krát bongo.
Viete mi prosím poradiť a pomôcť ako sa tohto problému zbaviť ? ako si prečistiť pľúca a vrátiť ich do pôvodného stavu ?
ps.: uvedomil som si akú veľkú chybu som urobil a ako som si na moment prestal vážiť toho jediného cenného čo mám - zdravia, nedúfam že ma niekto pochopí.
No za akúkoľvek pomoc/odpoveď budem veľmi vďačný !!
Vopred srdečná vďaka
Pekný deň
Športu zdar!